RHCP

Wszystko o muzyce rockowej każdego rodzaju

Re: RHCP

Postprzez DTH » 08-07-2007, 21:47

Hmm, Dani California to chyba tylko promo singiel był? Z resztą nie wiem. Ja słyszałem z niego tylko dani :)
Natomiast Stadium nie powiedizałbym, że taka porażka. Owszem, może nie wszystkie utwory powalają na kolana, momentami zaczyna się człowiek zastanawiać dlaczego nie wydali tego na 1 CD i później nie dodali kilku singli ale ogólnie, moim zdaniem album całkiem miły do posłuchania.
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Postprzez Crock » 08-07-2007, 22:50

Chodziło mi o Stadium Arcadium, ale myślałem o piosence tej akurat :ckm: .

Stadium Arcadium według mnie jest robione pod publiczke trochę ;| Mam wrazenie, jakby było zrobione specjalnie dla Mtv...No, ale po prostu ja nie czuję ducha czasu :roll: i siedzę cały czas w muzycznej przeszłości...

Chyba tylko Snow ze Stadium Arcadium mi się podoba bardzo :-)
Take Me Home, United road...

Pozdrawiam, Crock.
Crock
Abstynent
Abstynent

Miejscowość: Seattle

Postprzez _lilith » 08-07-2007, 23:24

co to flea to sie zdecydowanie zgadzam, niezly popis dal w chorzowie, no i przynajmniej gadal do ludzi - zabawne bo nowej plyty praktyczne nie znalam poza singlami, to jak mowilam koncert byl sredni, zreszta wole starsze kawalki z tego co zauwazylam, ale moja kuzynka ktora opierala sie na znajomosci ostatniego krazka byla wrecz zachwycona
What price could you pay... for the changing your destiny...
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: los sosnowcos

Poprzednia

Wróć do Rock

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty