Rage Against The Machine - reaktywacja?!

Wszystko o muzyce rockowej każdego rodzaju

Rage Against The Machine - reaktywacja?!

Postprzez DX* » 02-04-2007, 10:27

Wygląda na to, że panowie z ś.p. RATM wstępnie się dogadali i odkopują nieboszczyka(przynajmniej na kilka koncertów w Stanach). Co prawda wypowiedzi Morello zdają się przeczyć teorii o 'pełnym' powrocie grupy...ale znając życie i siłę sugestii amerykańskich managerów i wytwórni płytowych można z duzym prawdopodobieństwem założyć, że pełna reaktywacja Rage'ów wcześniej czy później stanie się faktem(szkoda jedynie, że kosztem Audioslave).

A co Wy sądzicie o ewentualnym powrocie Morello,"Wściekłego" Zacka i spółki? W ogóle co myślicie o RATM? - bo widzę, że to (o zgrozo!) pierwszy temat o tej zasłużonej kapeli na tym forum rockowym?
"I never put off till tomorrow, what I can possibly put do the day after" - Oscar Wilde
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Wild East

Re: Rage Against The Machine - reaktywacja?!

Postprzez Mojżesz » 02-04-2007, 15:37

Nigdy nie przepadałem za twórczością tego zespołu. Odstraszał mnie głównie ten szczekający facet przy mikrofonie :P. Choć potem, po tym jak śpiewać zaczął Cornell to ich nagrania wydały mi się całkiem przyjemne, ale przypuszczam, że z Chrissem grali co najwyżej podobnie do RATM, chociaż nie wiem na pewno bo za mało znam Rage'ów. ;).

A co do reaktywacji. Wydaje mi się, że Audioslave jest zespołem o wiele bardziej nastawionym na sukces komercyjny, ale nie porównywałem zarobków obu grup, więc tego też nie mogę stwierdzić na 100%.
Awatar użytkownika
Mojżesz
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Kraków

Re: Rage Against The Machine - reaktywacja?!

Postprzez luke666666 » 27-07-2007, 08:27

NOO to by było coś wspaniałego!!Uwielbiamy RATM,prawda?:DSam mam nawet koszulke z "the battle of Los Angeles"za ktora wkur***** się okoliczny ksiądz:D(przedstawia zakonnice z karabinami maszynowymi):D.Więc ja po prostu uwielbiam ten zespół:D
"Jeszcze nigdy tak niewielu,nie zrobiło tak wiele dla tak wielu"-Winston Churchill o polskich lotnikach w czasie Bitwy o Anglię.
luke666666
Degustator
Degustator

Miejscowość: Kraków

Wróć do Rock

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty