St. Alquerre napisał(a):Po drugie: Bo większość społeczeństwa uwielbia podniosłe i patetyczne teksty.(..)
Po trzecie: bo społeczeństwo lubi teksty o miłości i autobusie arabów.
St.Alquerre napisał(a):I po czwarte: bo każdy małolat w pewnym momencie przestaje chcieć żyć. A czyje samobójstwo było bardziej sexy od samobójstwa Cobaina?
Emperorek napisał(a):bo czesc ludzi wychoweuje sie na takiej muzyce.

St. Alquerre napisał(a):I po czwarte: bo każdy małolat w pewnym momencie przestaje chcieć żyć. A czyje samobójstwo było bardziej sexy od samobójstwa Cobaina?
lin napisał(a):no widzisz ja się wychowałam tańcząc przy yellow lemon tree fool's garden, the wall pink floyd, queen, abbie..

Dijkstra napisał(a):bo są proste i fajne

puzio napisał(a):ech, akurat 'wehikuł' mogę słuchać miliony razy...

malkavian napisał(a):retyper, a kiedy jak nie w ogólniaku człowieka ogarnia nieznośna chęć samodestrukcji?

malkavian napisał(a):puzio napisał(a):ech, akurat 'wehikuł' mogę słuchać miliony razy...
chyba bym się zerzygał..

DTH napisał(a):oj malkav, malkav, wiem, że to nie jest praktycznie w ogole niezal ale czasami nie tylko o to chodzi. Wspomnienia i jeszcze raz wspomnienia. ech, kiedyś praktycznie każda noc na imprezach kończyła się słuchaniem po kilka razy płytek dżemu.

puzio napisał(a):polski hymn jest do bani...nie używam mocniejszych słów bo na to chyba jest paragraf jakiśmnie podoba się hymn niemiecki

St. Alquerre napisał(a):polski hymn jest beznadziejny. jak byłem dzieckiem i usłyszałem na jakimś meczu w TV hymn radziecki to spadłem z krzesła z wrażenia, podobnie z przepięknym niemieckim hymnem skomponowanym przez Haydna.

puzio napisał(a):St. Alquerre napisał(a):polski hymn jest beznadziejny. jak byłem dzieckiem i usłyszałem na jakimś meczu w TV hymn radziecki to spadłem z krzesła z wrażenia, podobnie z przepięknym niemieckim hymnem skomponowanym przez Haydna.
widzę, że nie jestem sam

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników