TiJi napisał(a):Dobra - ostatnio znalazłem kolejny fajny zespół, ale nim go podam chciałbym się dowiedzieć czy wogóle ktoś interesuje się tym co tu zamieszczambo jak nie , to nie wiem czy jest sens nowe zespoły dodawać
eee...
TiJi napisał(a):Dobra - ostatnio znalazłem kolejny fajny zespół, ale nim go podam chciałbym się dowiedzieć czy wogóle ktoś interesuje się tym co tu zamieszczambo jak nie , to nie wiem czy jest sens nowe zespoły dodawać

_lilith napisał(a):TiJi napisał/a:
Dobra - ostatnio znalazłem kolejny fajny zespół, ale nim go podam chciałbym się dowiedzieć czy wogóle ktoś interesuje się tym co tu zamieszczambo jak nie , to nie wiem czy jest sens nowe zespoły dodawać
eee...
DX* napisał(a):może kiedyś obczaję te kapelki...jeśli nawet nie, to przynajmniej wzmianki o nich zostaną w cennych archiwach tego forum

DTH napisał(a):ostatnio dość przypadkowo odkryłem coś dziwnego. Zespół nazywa się Tenacious D i jak podaje wikipedia grakją mieszankę folk metalu, comedy rocka i country rocka. Co właściwie jest w tym takiego niezwykłego? Cóż, piosenki są melodyjne i szybko wpadają w ucho a teksty wręcz wymiatają. Ale żeby to wszystko do końca zrozumieć trzeba obejrzeć ich filmyJa widziełem jak dotąd Tenacious D: The Pick of Destyny (musical komediowy) i muszę powiedzieć, że mnie powalił. Humor jest po prostu pier**y!
Jako taką małą zachetkę polecam zobaczyć ten fragment
Ich muzyki (w całkiem dobrej jakośc) można posłuchać na ich stronie oficjalnej: www.tenaciousd.com/ Radzę wsłuchać się w teksty
Polecam, ale ostrzegam, że to nie jest humor dla normalnych ludzi

Qba napisał(a):Ja od kilku dni zachwycam się zespołem Totentanz. Chłopaki grają coś co określiłbym mieszanką Comy, Ptaków i Huntera.

DX* napisał(a):Qba napisał(a):Ja od kilku dni zachwycam się zespołem Totentanz. Chłopaki grają coś co określiłbym mieszanką Comy, Ptaków i Huntera.
Podejrzewam, że zwłaszcza tym porównaniem do Comy wypromujesz Totentanz wśród forumowiczów

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników