Mnyonywaji napisał(a):
darex - narazie?

Mnyonywaji napisał(a):hm.. czepiasz się słówek
Mnyonywaji napisał(a): po prostu w ciągu tego roku zmieniły mi się, może nie diametralnie, ale zmieniły - upodobania muzyczne... i coś co mi się spodobało, ale tak średnio, pojedyńcze piosenki, nagle okazało się być zespołem który wymiatabo na 40 utworów nie ubóstwiam
tylko dwóch....

Mnyonywaji napisał(a):A same teksty piosenek tworzą niesamowity świat powiązań mafijnych, półświatek przestępczy IIw.ś, szpitale psychiatryczne, rosyjska ruletka, postacie przewijające się nie tylko na przełomie jednej piosenki, ale nawet na wszystkich trzech albumach zespołu - to wszystko sprawia, że muzyka K.O. ma niepowtarzalny nastrój i urok
(no, co prawda to a propos tekstów to się zgadza, ale jako że śpiewane one są po norwesku, to trudno to usłyszeć, jeśli się nie zna języka :p)

sAwKa napisał(a):ostatnio zwróciłam tez uwage na Turbonegro, ale dopiero powoli wsluchuje sie w to, w co mi udało sie zaopatrzyc..
GRacuch moze jakieś prywatne lekcje norweskiego, byłabym zainteresowana
heh.. .gdybym ja była w Norwegii.. .to bym codziennie na ich koncerty chodziła (rano pracowała w kopalniach, żeby zarobić na koncert wieczorem )

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników