no kto ichj nie kocha? no kto? no dobra wiem że są tu tacy co nie kochają (herezja

forlorn napisał(a):komu podobal sie a komu nie film "skazany na bluesa" i dlaczego?

mychafront napisał(a):"indianer, co byś zrobił jakbyś miał jeszcze jedno życie"
"Nie brał bym tego główna":(

wiesz, ja też jakoś za nimi nie przepadam. Zwłaszcza za cegłą, może po prostu mi się przesłuchały. Pamiętam parę lat tamu non stop leciała w radiu i już mnie szlag trafiał jak poraz n-ty słyszałem to tego samego dniaMalkavian napisał(a):ale czerwony jak cegła czy whisky to nie są moje ulubione dżemowe tracki.

puzio napisał(a):ale lol, oglądałem 'skazanego na bluesa' wreszcie...pff, nawet się komentować nie chce, po prostu żenada jak dla mnie. to nie był film o rysku tylko film o narkotykach. i to taki dla młodzieży gimnazjalnej.

DTH napisał(a):zespół legenda. najbardziej lubiany i szanowany przezemnie zespół polskiej sceny muzycznej. W zasadzie chyba wszystkie ich płyty są świetne.

darex78 napisał(a):Kuśwa, chyba jestem tu jedynym heretykiem, bo nie trawię tych powideł... (...) muzyka Dżemu jest dla mnie niestrawna, nudna, rozlazła jak flaki z olejem... (...)a gdy po raz 1001 słyszę "whiskey" na imprezie, to nóż mi się w kieszeni otwiera...

Woycieh napisał(a):darex78 napisał(a):Kuśwa, chyba jestem tu jedynym heretykiem, bo nie trawię tych powideł... (...) muzyka Dżemu jest dla mnie niestrawna, nudna, rozlazła jak flaki z olejem... (...)a gdy po raz 1001 słyszę "whiskey" na imprezie, to nóż mi się w kieszeni otwiera...
Heeeejjjjj... a ja tutaj nie pisałem, bo myślałem, że będę jedynym heretykiem na forum (Emperorek zawsze mi to wypomina, że Dżemu nie kocham). Mam te same odczucia na temat muzyki, a zwłaszcza Whiskey i Wehikułu - po prostu mam tych piosnek dosyć, a muza na kolana mnie nie powala jakoś... Wybaczcie

darex78 napisał(a):z tego Kidawy-Błońskiego to taki reżyser, jak ze mnie kobziarz

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników