tyla

puzio napisał(a):wyjebałem obszetną polemikę i przy wysyłaniu padł serwer. pierdole, drugi raz mi sie nie chce.

Vaksus napisał(a):jestem fanem Dżemu
dla mnie Dżem jest najlepszym polskim zespołem
oczywiście wkurzające jest to że większość 13-latek to śpiewa, ale jak się zapytasz co zna z Dżemu to powie:"Whiskey,Wehikuł czasu,Naiwne pytania e.ee...ee..i ten..no..."
można słuchać Dżemu żeby się usprawiedliwić od "bycia na dnie", ale można słuchać jako muzyki inteligentnej jak np. Pink Floyd
co do filmu to raczej jest beznadziejny i wg. mnie lepszym filmem o narkotykach był Ray, ale było kilka fajnych scen(tak btw. to właśnie dzięki temu filmie teraz wszyscy słuchają Dżemu)
Kiedyś lubiałem czasem posłuchać, ale tylko z Ryśkiem potem to już lipa jak dla mnie a jak widzę nachlane 15-16 latki w koszulkach Dżemu i ojebane naszywkami jak choinki i znające na pamięć whiskey (bo tak wypada) to rzygać mi się chce.

a mnie się z kolei rzygać chce jak czytam takie teksty. Ludzie, co wy macie do najebanych nastolatków śpiewających dżem, kazika, czy-obojętnie-cokolwiek-innego? każdy jakoś zaczynał, niewyobrażam sobie żeby 13 latek miał od razu zajebiste podejście i obeznanie w muzyce, dajcie im trochę czasu! A może wyrosną na ludzi słuchających dobrej porządnej muzy. Ja sam jak miałem 14 lat to najebany, z wińskiem w łapie ryczałem tytułowy kawałek dezertera... i bardzo miło to wspominam. mówię, każdy ma jakieś początki, no i każdy ma jakąś młodość. Co z tego, że znają tylko whisky i wehikuł czasu? ja w ich wieku też tyle znałem (no, może jeszcze pawia i cegłę). Tak, więc panowie, nie wieszajmy psów na tych biednych nastolatkach.

Wisi ci bo sam w ich wieku (i nie tylko), po pijaku ryczałeś wyhikułpuzio napisał(a):powiem szczerze, że mi wisi co śpiewają pijane nastolatki przy ognisku. zespół jest dobry.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników