Malkavian napisał(a):jak dla mnie to są żenujący. kropka.

Eternus napisał(a)::) hmmmm... Twoja reakcja przypomina mi reakcje czesci ludzi na ich koncertach, ktorzy gdy Rogucki spiewa "Spaaadaaaam", odpowiadali echem "spaaadaaaj, no to spaaadaaaj"![]()

Vlad Tepes napisał(a):Nie wiem co chodzi z tym przywaleniem. Lubię jak ktoś rozwija temat. Uzasadnia,a nie pierdzieli ogólniki, że gówno i kropka. Ja jak coś skrytykuję,to mówię dlaczego mi się to nie podoba. To chyba powinno być normalne. Nie?

Vlad Tepes napisał(a):Nie wypowiadałem w kwestii muzyczności Comy ani słowem. Nie mogłem więc przywalić. To Ciebie poprosiłem o rozwinięcie swojego wątku, bo nie lubię ogólników.

Vlad Tepes napisał(a):A to nie jest muzyka? Zaraz ktoś powie, że St.Anger Metallicy to nie muzyka a po chwili pojawi się wielbiciel Cradle Of Filth i powie, że kredki to nie muzyka.
Vlad Tepes napisał(a):PS. Prosze nie czepiać się Bettona, bo to bardzo sympatyczna osóbka.![]()

Malkavian napisał(a):a tak w ogóle to wolność słowa jest, ain't that?

upadłyAnioł napisał(a):Po przemyśleniu mówię tzn. piszę - Masz rację... Wolność słowa![]()
![]()
![]()
Ja np. nie lubię Ironów i U2 i też wypowiadam sie o tym głosno![]()
![]()

Malkavian napisał(a):upadłyAnioł napisał(a):Po przemyśleniu mówię tzn. piszę - Masz rację... Wolność słowa![]()
![]()
![]()
Ja np. nie lubię Ironów i U2 i też wypowiadam sie o tym głosno![]()
![]()
no widzisz, jakie to proste?

likipiki napisał(a):myślę, Malkav, że Twoja antypatia do comy uniemożliwia Ci racjonalne myślenie:D

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników