Beatallica :)

Wszystko o muzyce rockowej każdego rodzaju

Beatallica :)

Postprzez toM_ » 03-07-2005, 10:04

taki jajcarski zespolik :) ale grają fajnie, potrafią rozbawić jak ktoś ma doła ;)
dla niewtajemniczonych mówię że grają utwory Beatlesów w Metallikowcyh aranżacjach i wycodzi im to super
mi jak na razie najbardziej do gustu przypadło "Everybody's Got A Ticktet To Ride Except Me And My Lightning" ( :twisted: ) i "Bleckened The USSR" ale właściwie wszystkie kawałki mają fajne :)
a tu adresik dla tych którzy dopiero chcieli się zapoznać z twórczością zespołu, można wszystko ściągnąć za darmo i legalnie
www.beatallica.org
Awatar użytkownika
toM_
Alkoholik
Alkoholik

Re: Beatallica :)

Postprzez inSEKT » 03-07-2005, 10:40

Najlepsze mają texty, znakomicie mieszają Metallice z Beatlesami (np: "The Things That Should Not Let It Be") no i ten wokal wyszydzający na maxa wszystkie przywary Jamesa :twisted:
Insane is my name, something wrong with my brain...Image
Image
Awatar użytkownika
inSEKT
Popijacz
Popijacz

Miejscowość: z okolicy stolicy

Postprzez toM_ » 03-07-2005, 12:26

taa... :D teksty to oni mają nieziemskie, najlepszy to chyba z Blackened The USSR - typowo dla pijaków :) :
"Well, the Ukraine booze really knockz me out
All you see iz in obscurity
And Moscow vodka makes me scream and shout
And Georgia'z got the d-d-darkest p-p-p-p-potency!-NEVER!!"

ale i tak najlpesye jest
"O Kurwa nie!!! moje piwo jest cieple!" - wykrzyczane jakby to naprawdę tragedia na skalę światową była :)
Awatar użytkownika
toM_
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez mychafront » 05-09-2005, 22:01

O KUŹWA GOŚCIU JAK HETFIELD NO BO CZASNE!!!!!!!!!!JA JEBIE!!!ZAJEBISTE :D może muza nie jest za bardzo zajebista ale wokalista może startować do samej metallicy :D
"jak człowiek nie marzy umiera" RR
mychafront
Abstynent
Abstynent

Miejscowość: Chodzież

Postprzez *ave* » 06-08-2006, 18:22

Wokalista rzeczywiscie swietny . Jak wlaczam beatallic'e to od razu poprawia mi sie humor. Smieszne i zarazem ciekawe, troche kiczowate, ale wciagajace, szybkie i odstresowujace. No coz mozna polecic. <lol>
Jak zobaczylam tywul utworu:"leper madonna" to pomyslalam ze lepper z madonna se uzywa. No a to a tredowatej madonnie. ;)
idź się utop i powiedz jaka woda :]

http://unperfect-circle.blog.onet.pl/
Awatar użytkownika
*ave*
Degustator
Degustator

Wróć do Rock

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty