pop

Każdy inny rodzaj muzyki nie pasujący do kategorii wyżej

pop

Postprzez [nieaktywny] malk » 14-05-2006, 21:37

http://www.e4u.webd.pl/ercanyazycy/kyli ... re%20(slow).mp3

moje ulubione popowe rzeczy będę opisywał jutro, ale obczajcie tego linka. dla tego, kto rozpozna osobę śpiewającą w piosence, któej link zamieszczam powyżej przewiduję kupno dobrego ruskiego szampana. i mówię serio. (likipiki milczy)

na odpowiedzi czekam w tym temacie, a żeby nie było, to piszcie też o swoich popowych fascynacjach.
[nieaktywny] malk
Alkoholik
Alkoholik

Re: pop

Postprzez DTH » 14-05-2006, 21:44

hmm pewnie mamy nie sugerować się tytułem?? :) heh popu jako takiego nie słucham tzn. nie zastanawiam się co to i kto śpiewa, jak leci w radiu i bardzo nie drażni to słucham.
Hmm przesłuchałem to i nie mam pojęcia - w każdym razie nic wielkiego :)
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Postprzez _lilith » 14-05-2006, 22:02

mnie to zalatuje goergem michaelem, ale to pewie nie jest poprawne
What price could you pay... for the changing your destiny...
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: los sosnowcos

Postprzez lin » 15-05-2006, 07:53

też bym obstawiała michaela ale coś mi nie pasuje jednak
lin
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DX* » 15-05-2006, 08:13

Ja wiem! :idea: Chuck Norris :lol:
"I never put off till tomorrow, what I can possibly put do the day after" - Oscar Wilde
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Wild East

Postprzez woof » 15-05-2006, 11:25

nie mam pojecia co to jest, zreszta po nalozeniu tylu filtrow i poglosow jako efektow to moglby byc kazdy z nas ;)

ale apropo moich fascynacji popem. moze juz nie koniecznie sama muzyka... ale na swoj sposob zafascynowal mnie film Noc w Roxbury, a zwlaszcza ich gesty rekoma, jak czasami przejezdza obok samochod dyskoteka to nie moge sie oprzec zeby sie nie pogibac do rytmu w ten jakze charakterystyczny sposob :]
no i jeszcze ten teledysk z Carreyem..
rox ;)
11.500
Jedenascie, pieńset.
11 500
Awatar użytkownika
woof
Popijacz
Popijacz

Miejscowość: Wawa

Postprzez Baldi » 15-05-2006, 16:17

woof napisał(a):nie mam pojecia co to jest, zreszta po nalozeniu tylu filtrow i poglosow jako efektow to moglby byc kazdy z nas ;)

Malkav ! Gratuluję ! :D
Let's go to the punk-rock show.
Awatar użytkownika
Baldi
Degustator
Degustator

Postprzez [nieaktywny] malk » 15-05-2006, 18:05

brzmi jak george michael co zauważyły dwie panie nasze. ja też myślałem że to jakiś cover george'a. a najśmieszniejsze jest to, że to oryginał w wykonaniu kylie tyle, że zwolniony mniej więcej o połowę w taktowaniu. szkoda, że nie działa w drugą stronę. ja spadłem z krzesła.

no ale o popie. kylie, wiadomo. obok madonny, jedna z nielicznych kobiet utrzymujących świetną formę w mainstreamowym popie, czego wyrazem może być chociażby s/t (tez z kylie w okularkach), impossible princess (na której grają manic street preachers) czy kosmicznie wyjebana fever zawierająca prawie same wymiatacze parkietowe.

no a madonna to niby nie? ray of light czy klasyczne like a virgin. music i american life (któe tak lubi stalker) do mnie nie trafiają, ale za to confessions to kawał zajebistej muzy.

justified justina timberlake'a lubię, największe wrażenie robi jamowaty luzik seniority o którym już pisałem, ale też trochę się topię gdy vanessa marquez wchodzi ze swoim 'talk to me boy' i wydłuża ostatnią frazę.

o michaelu jacksonie pisałem w innym topiku.

zresztą ja podzielam raczej pitchforkowe (bitchdorkowe hrehre) listy singli. do mnie zestawy niezalu przenicowane popowymi punchami trafiają (casus naprawdę dobrego toxic britney)
[nieaktywny] malk
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez ufko » 20-06-2006, 09:00

nie jestem pewna, czy nekroposting jest tu mile widziany, ale...
jeśli chodzi o moje popowe fascynacje, to na pewno będzie to Sade, którą kocham miłością wielką i nieskończoną. ten delikatny, wcale nie mocny, ale zmysłowy głos i ubogie aranżacje, które idealnie do niego pasują... no i oczywiście simon&garfunkel. kiedyś kupiłam składaka z ich piosenkami w jakimś hipermarkecie za 5zł no i poleciało dalej. była to moja pierwsza płyta ever i do tej pory uważam, że najlepsza. poza tym uwielbiam muzykę bollywoodzką, bosko się do tego tańczy. myślcie sobie o mnie, co chcecie xP.
bounce macabre
Awatar użytkownika
ufko
Żłopacz
Żłopacz

Miejscowość: fairyland

Postprzez _lilith » 20-06-2006, 10:26

myslimy :P
szczegolnie ja mysle, bo nie lubie tanczyc, zreszta po tym boli glowa rownie dobrze co po arabskich rytmach
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DTH » 21-06-2006, 00:52

no co arabskich rytmach? arabskie dicho jest zarąbiste do samochodu :D ... nie ma to jak jeździć z metalo-dresami :roll: :P
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Postprzez _lilith » 21-06-2006, 07:15

DTH napisał(a):no co arabskich rytmach? arabskie dicho jest zarąbiste do samochodu :D ... nie ma to jak jeździć z metalo-dresami :roll: :P

o moja glowa :P
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Wróć do Reszta muzycznego świata

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty