a jakis konkret?drow napisał(a):musze sie przyznac ze od niedawna zaczelem sluchac troche techna... jak sie wczuc to spoko jest ta muzaaaa.... oczywiście nie wszytko... ale to co słucham jest fajne
a jakis konkret?drow napisał(a):musze sie przyznac ze od niedawna zaczelem sluchac troche techna... jak sie wczuc to spoko jest ta muzaaaa.... oczywiście nie wszytko... ale to co słucham jest fajne

betton napisał(a):a jakis konkret?drow napisał(a):musze sie przyznac ze od niedawna zaczelem sluchac troche techna... jak sie wczuc to spoko jest ta muzaaaa.... oczywiście nie wszytko... ale to co słucham jest fajne

betton napisał(a):nie wiem co to dla ciebie ciebie jest oldschool w techno; ja diabelnie lubie starego westbama

betton napisał(a):kojarzysz taki kawałek House of God? szukam tego od kilku lat i nie moge namierzyc wykonawcy...

betton napisał(a):maoro picoto - iguana, komodo!

betton napisał(a):hmjeah! słuchajcie... mam nielegalne pytanie.. gdzie mozna zassać takie kawałki?

jakaś instrukcja obsługi? ten program, który usiłuje mi sie zapisac na dysku służy do...?lin napisał(a):http://www.slsknet.org/
potęga

betton napisał(a):zauważyłeś, ze ci wszyscy najarani hiphopowi kolesie zawsze sa nieszczesliwi? zawsze jakas laska ich wyroluje, co zabawniejsze... zawsze bez powodu... ?tombak! tak to było?

Malkavian napisał(a):dopiero teraz hype'ujesz na punkcie 'mojej panienki'? no weeeeź, opóźnienie masz straszne.
Malkavian napisał(a):Ona moja panienka jest taka piękna
Każdy ją chwali i nikt nie wymięka
A ja na nią zerkam i kielona w rękach
Jest moja cała taka uśmiechnięta

betton napisał(a):a jakis konkret?drow napisał(a):musze sie przyznac ze od niedawna zaczelem sluchac troche techna... jak sie wczuc to spoko jest ta muzaaaa.... oczywiście nie wszytko... ale to co słucham jest fajne

drow napisał(a):betton napisał(a):a jakis konkret?drow napisał(a):musze sie przyznac ze od niedawna zaczelem sluchac troche techna... jak sie wczuc to spoko jest ta muzaaaa.... oczywiście nie wszytko... ale to co słucham jest fajne
www.eastclubbers.mp3.wp.pl
szczególnie podoba mi się :
To The Moon And Back...

Baldi napisał(a):A gdzie zakwalifikować Bitch Boysów ?

Wróć do Reszta muzycznego świata
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników