Para Wino

Muzyczne podziemie

Re: Para Wino

Postprzez korek » 26-08-2005, 17:13

Nikodem15 napisał(a):Skąd Ty odzyskałeś te posty???
a stąd:

Rock Magazyn :: Zobacz temat - tematy które kiedyś tu były [część]
Para Wino http://66.249.93.104/search?q=cache:o7- ... ockmagazyn. com/viewtopic.php%3Ft%3D1866+zobacz+temat+-+rockmagazyn&hl=pl ...

i tam znalazłem to:

TUTAJ

i tam są jeszcze cztery odsłony których nie da się otworzyć. Może ty dasz rade albo znasz kogoś kto mi pomoże?

No i jeszcze jest oddzielny temat:

"Para Wino" TUTAJ

i tu było dodatkowych kilkaset postów dlatego warto by było je odtworzyć. Pomożesz?
korek
Degustator
Degustator

Postprzez gaga » 27-08-2005, 14:26

Ogłaszam zmianę tematu na przyjemny: za tydzień wychodzi nowy "składak" z Parą "Teraz Ustrzyki", a za miesiąc reedycja "Bandid Rockin" plus full bonusów i dwa stare clipy, a kto jeszcze nie kupił poprzedniego "składaka" z Parą niech żałuje: "Cały ten rock" Marka Wiernika opublikowany jakiś miesiąc temu. I co? chyba można wierzyć, że nawet sam Para nie wie ile wyszło "składaków" z jego udziałem przez ostatnich 10 lat :lol: .
gaga
Abstynent
Abstynent

Postprzez korek » 31-08-2005, 10:08

korek napisał(a):Ale i tak chce posłuchać nagrania które rzekomo ma "Grabiszyński" bo ja mam kilka kaset Yanko i niestety ale "Anarchiści" i ze studia i z koncertów są identyczne co wersje "Sedesowe" tylko faktycznie z inną co nie znaczy lepszą solówką.
Ponawiam chęć odsłuchania bo za kilka dni wracam do Anglii (koniec urlopu :evil: :twisted: ) a upieram się że zespół Sedes nie jest w posiadaniu wiadomych nagrań najzwyczajniej dali dupy gołosłownością i pewnie Para zlitował się nad ich itak już dawno i mocno nadszarganą opinią. To nie była zaczepka a jedynie stwierdzenie faktu bo ja mam kasety z nagraniami Yanko z opisem z 88 roku i niech pan gitarzysta Sedesu Wojciech Maciejewski (którego nazwiskiem spoko można szastać publicznie bo on sam jest osobą publiczną) przestanie pier...ić że cokolwiek wniósł od siebie do utworu "Anarchiści" poza kontrowwersyjną solówką która w orginale jest lepsza. Ani niech już nie pier...li że ktokolwiek z zespołu Sedes coś zmienił w tej konkretnie piosence bo 5 lat przed reaktywowaniem się Sedesu chodziłem na koncerty Yanko i tak jak wielu przedewszystkim Wrocławian (bo Yanko miało sporo fanów) pamiętam a raczej pamiętamy orginalną wersję piosenki i bardzo dużo ludzi ma to na taśmach po dzień dzisiejszy. Po prostu Maciejewski zbłaźnił się i powiedział dużo na wyrost nie spodziewając się że ktoś rzeczywiście ma stare nagrania Pary a on ich nawet nie słyszał bo w latach 80 tych nic z Parą nie miał wspólnego.
korek
Degustator
Degustator

Postprzez korek » 07-09-2005, 11:30

No i widzisz? Kto jest ściemniaczem?
Wojtek2 napisał(a):Gdyby ktoś miał wątpliwości, ze tak nie jest, to dysponuje nagraniami w pierwotnych wersjach w jakich zaprezentował je nam Para.
Chyba już nikt nie ma wątpliwości że Wojciech Maciejewski wel Conan z zespołu Sedes to żałosny kłamca i psuje wizerunek całego zespołu. On nie ma i nigdy nie miał takich nagrań a ja mam i zostały zagrane identycznie jak gra Sedes. Czyli to Para piociągał za sznurki i zawsze robił dobrą robotę natomiast Wojtek nie ma się czym pochwalić i jak widać potrafi się jedynie skompromitować.
korek
Degustator
Degustator

Postprzez Siepak » 14-09-2005, 16:13

Wiem ze to jest zle miejsc ale skoro zaczeliscie to mam jedno pitanie do wojtka ...

a mianowicie jakiej ilosci tekstow jestes autorem takich ze od a do z sa twoje i tylko twoje pytam z czystej ciekawosci bo nie wiem ,,
Siepak
Abstynent
Abstynent

Miejscowość: Wrocław

Postprzez brucha » 14-09-2005, 21:00

kiedyś mi to puszczali
a jedyne zdanie jakie do tej pory pamiętam to
"ludzie nie zauważaja momentu kiedy sie staja wiesniakami" :lol:
WĄŻ(podaje Ewie jabłko na tacy):
Ugryź i daj Adamowi
ADAM(ryczy):
Daj ugryźć! Daj ugryźć!
EWA(zjada całe jabłko)
WĄŻ(przerażony):
I co teraz będzie?
ADAM
Niedobrze. Cała Biblia na nic.
K u r t y n a
brucha
Abstynent
Abstynent

Miejscowość: poznań

Postprzez korek » 15-09-2005, 10:18

Siepak napisał(a):mam jedno pytanie do wojtka a mianowicie jakiej ilosci tekstow jestes autorem takich ze od a do z sa twoje i tylko twoje pytam z czystej ciekawosci bo nie wiem
buahahahahahahahah! Czekaj Siepak. Właśnie podnoszę się z podłogi. Uhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
brucha napisał(a):kiedyś mi to puszczali a jedyne zdanie jakie do tej pory pamiętam to "ludzie nie zauważaja momentu kiedy sie staja wiesniakami" :lol:
To jest tekst Pary Wino podobnie jak ok. 200 innych.
korek
Degustator
Degustator

Postprzez Wojtek2 » 12-03-2006, 23:25

Cześć Para, żałosny pajacu. Wkońcu wyjasniła sie tajemnica cudownego odzyskania Twych postów, oraz całego lizydupstwa po Twoim adresem. Przy Tobie Trójca św. to mało. Ty występujesz pod postacia 8 istot i prowadzisz sam ze sobą dialogi. Ale masz jazde , chłopie!!!!!!!! Myslałem, ze masz wiecej oleju w głowie. Trzeba bylo z kawiarenki internetowej pisac , to by Cię nie wykminili, a tak zrobiłes z siebie błazna. Ty ultra debilu. Szkoda mi Ciebie, bo Ty chory jesteś. Ciekaw jestem co teraz wymyslisz, bo na bank cos zrobisz.
Tylko zaufania u ludzi których oszukałes , to nie odzyskasz. Nagraj w koncu cos nowego, swojego i zacznij grac sztuki, to może Ci sie poprawi. bo narazie
funkcjonujesz tylko dzięki fermentowi, jaki w koło siebie tworzysz.
Wojtek2
Abstynent
Abstynent

Postprzez parawino » 17-03-2006, 16:06

Wojtek2 napisał(a):Cześć Para, żałosny pajacu. Wkońcu wyjasniła sie tajemnica cudownego odzyskania Twych postów, oraz całego lizydupstwa po Twoim adresem. Przy Tobie Trójca św. to mało. Ty występujesz pod postacia 8 istot i prowadzisz sam ze sobą dialogi. Ale masz jazde , chłopie!!!!!!!! Myslałem, ze masz wiecej oleju w głowie. Trzeba bylo z kawiarenki internetowej pisac , to by Cię nie wykminili, a tak zrobiłes z siebie błazna. Ty ultra debilu. Szkoda mi Ciebie, bo Ty chory jesteś. Ciekaw jestem co teraz wymyslisz, bo na bank cos zrobisz.
Tylko zaufania u ludzi których oszukałes , to nie odzyskasz. Nagraj w koncu cos nowego, swojego i zacznij grac sztuki, to może Ci sie poprawi. bo narazie
funkcjonujesz tylko dzięki fermentowi, jaki w koło siebie tworzysz.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ... frajer... :mrgreen: ty mnie w pompę cmoknij :mrgreen: sama to wymyśliłaś? :mrgreen:
parawino
Abstynent
Abstynent

Postprzez Nikodem15 » 16-05-2006, 13:55

Para moe chociaż jakos się obroń, bo emotki powklejać i napisać "frajer" to każdy umie.
...krzyk tysięcy gardeł, światła, wielki szmal - już nikt nie chce zmieniać świata, czegoś tylko żal...

Kult - Malta 2005 (nie ja wrzucałem, ale informuję. Pełen koncert, świetna jakośc.)http://www.megaupload.com/?d=NCWCANEW
Nikodem15
Zapijacz
Zapijacz

Miejscowość: Ołobok

Postprzez Para Wino » 24-05-2006, 22:18

Nikodem15 napisał(a):Para moe chociaż jakos się obroń, bo emotki powklejać i napisać "frajer" to każdy umie.
Proszę bardzo:

Cześć Wojtek, "żałosny pajacu. Przy Młodym i jego bratanku Siepaku Trójca św. to o dwóch za mało. Oni występują pod postacią 5 istot (młody/Misiu/HELKA/Siepak/Rex). Ale mają jazdę chłopie!!!!!!!! Myślałem, ze mają więcej oleju w głowie. Trzeba im było z kawiarenki internetowej pisać, to by ich nie wykminili, a tak zrobili z siebie błaznów. To ci ultra debile. Szkoda mi ich, bo są chorzy. Ciekaw jestem co teraz wymyślą, bo na bank cos zrobią. Tylko zaufania u ludzi których oszukali, to nie odzyskają. Niech Młody nagra w końcu coś nowego, swojego to może się jemu poprawi. bo na razie funkcjonuje tylko dzięki fermentowi, jaki w koło siebie tworzy". Ja bym w życiu nie zrobił z siebie takiego cymbała, że by was zbluzgać z mojego IP :D .

Obydwaj Nikoś + stado biernych kibiców wiemy o co chodzi no nie? :wink: "Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy" :D .
reedeycja "Bandid rockin" już we wrześniu 2006 roku!
Para Wino
Abstynent
Abstynent

Postprzez woof » 27-05-2006, 19:28

kurwa nie lepiej jakies opowiadanie erotyczne napisac ala la-venda a nie pierdolic jak chuj w dupe.
potem nie mozna sciagac nic z dc bo polowa ludzi czyta wysieki na www.
i przy czym walic?
jedenascie pienset.
11.500
Jedenascie, pieńset.
11 500
Awatar użytkownika
woof
Popijacz
Popijacz

Miejscowość: Wawa

nom

Postprzez merlin » 30-08-2006, 20:40

z tym erotycznym -to nie te forum 8)
nigdy nie rozcinaj tego co można rozwiązać!!
merlin
Abstynent
Abstynent

Miejscowość: ustrzyki

Poprzednia

Wróć do Punk

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty