poczontek napisał(a):Mam nadzieję że nikt mi tu nie pojedzie za moje pytanie.
Otóż od niedawna słucham punku i w ogóle muzyki rockowej. Powiedzcie mi czego warto posłuchać (jeżeli kogokolwiek uraża moje pytanie potraktujcie to jako ankietę o wasze ulubione zespoły). Liczę na wyrozumiałość i czekam na odp.

St. Alquerre napisał(a):
KSU (tylko nie nowa płyta)

upadłyAnioł napisał(a):St. Alquerre napisał(a):
KSU (tylko nie nowa płyta)
Hmmm... Dlaczego nie nowa płytka??:>

Moniczykita napisał(a):Warto też posłuchać The Analogs (kapela streetpunk'owa), tez ma b. fajne kawałki.

a w/w to, przepraszam, jakie są??Soad_Fan napisał(a):hmm a z rockowych jeszcze no nie wiem moze TSA;)

gobil napisał(a):no nie wiem... jakos ja nie utorzsamiam 'street punk'u' z ojowcami. definitywnie i bezapelacyjnie.
Radiator napisał(a):Czytając takie stwierdzenia jak Twoje, nie wiem czy się śmiać czy płakać. Widać, że nie jesteś obyty w temacie, a informacje czerpiesz chyba z internetu.
I nie ma takiego czegoś jak "ojowcy".
P.S. Utożsamiać pisze się przez "ż".

Malkavian napisał(a):przyszedłeś tu poprawiać błędy ortograficzne i popisywać się wiedzą czy normalnie rozmawiać?
with pozdro admin

Malkavian napisał(a):Radiator napisał(a):Czytając takie stwierdzenia jak Twoje, nie wiem czy się śmiać czy płakać. Widać, że nie jesteś obyty w temacie, a informacje czerpiesz chyba z internetu.
I nie ma takiego czegoś jak "ojowcy".
P.S. Utożsamiać pisze się przez "ż".
przyszedłeś tu poprawiać błędy ortograficzne i popisywać się wiedzą czy normalnie rozmawiać?
with pozdro admin

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników