Opozycjonista!

Tutaj można prezentować nagrania demo, strony www, sylwetki zespołów itp..

Co sądzisz o przedstawionym w temacie zespole,po zapoznaniu się z nim na jego stronie oficjalnej?

Dobry, podoba mi się klimat..
0
Brak głosów
Średnio mi podchodzi..
0
Brak głosów
Nie mój klimat..
2
100%
Jesteście słabi..
0
Brak głosów

Razem głosów : 2

Opozycjonista!

Postprzez nerwica1 » 19-09-2006, 15:14

Chciałbym przedstawić tu mój młody, bo działający od niecałych 2 lat zespół. Jesteśmy z Warszawy, zespół nosi nazwę Opozycjonista.Zapraszam po multum informacji na temat kapeli na naszą oficjalną stronę www:
www.opozycjonista.prv.pl

Nerwica :twisted:
Opozycjonista!
nerwica1
Abstynent
Abstynent

Miejscowość: Wawa

Re: Opozycjonista!

Postprzez DTH » 19-09-2006, 16:43

nazwa mnie się podoba:) strona nawet udana, chociaż sfleszowione intro można by zakończyć (np. zapentlić na ostatnej klatce) - uniknęło by się kłopotliwego celowania w mały napis enter :P
A muzyka... cóż, jeszcze nie słuchałem :wink:
[edit] no cóż, szczerze powiem, że ostatnio punkrocka nie słucham... niech się wypowiedzą ludzie bardziej siedzący w temacie :P
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Postprzez DX* » 19-09-2006, 17:54

Ściągnąłem 2 kawałki...2 riffy na krzyż, zero zgrania i brzmienia,,oczywiście teksty walczące ale nie wiem o co, bo wokalista śpiewa niestabilnie,,,przydalby się chłopakom metronom, bo a to bas a to wokal gdzieś gonią... :wink: ech, przypomnialy sie stare czasy jak samemu bawilo sie w muzyka, wtedy o takim sprzęcie mogliśmy pomarzyć:roll:
...taka mała rada: nie starajcie się na siłę wymyślać nie wiadomo jakich riffów bo kiepsko to wchodzi, a nie o to chyba chodzi..w punk rocku siła tkwi w prostocie
"I never put off till tomorrow, what I can possibly put do the day after" - Oscar Wilde
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Wild East

Postprzez nerwica1 » 21-09-2006, 15:21

A na podstawie których 2 kawałków stwierdzileś że jest nierówno? Jeśli chodzi o "Bo ludzie.." z dema 2005,to tam wszystko było nagrane w tragicznych warunach noi umiejętności jeszcze małe,a le singiel z tego roku,to już raczej takich nierówności nie ma..
Opozycjonista!
nerwica1
Abstynent
Abstynent

Postprzez nerwica1 » 21-09-2006, 15:23

Co do stylu muzycznego to oczywiście ogólnie ocierać się on ma o punk rocka ale głównie (szczególnie w nowych kompozycjach) sa tam elementy bardziej porównywalne z metalcore, hard rockiem...
Tak to się przedstawia na dzień dzisiejszy...
Opozycjonista!
nerwica1
Abstynent
Abstynent

Postprzez DX* » 22-09-2006, 10:24

nerwica1 napisał(a):A na podstawie których 2 kawałków stwierdzileś że jest nierówno? Jeśli chodzi o "Bo ludzie.." z dema 2005,to tam wszystko było nagrane w tragicznych warunach noi umiejętności jeszcze małe,a le singiel z tego roku,to już raczej takich nierówności nie ma..
no właśnie na podstawie tego singla niestety...sprawiacie, wrażenie jakbyście grali bez odsłuchów...wcześniejszych rzeczy nawet nie ściągałem...na czym nagrywaliście jeśli można zapytać?
"I never put off till tomorrow, what I can possibly put do the day after" - Oscar Wilde
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Wild East

Wróć do Prezentacja Zespołów

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty