Witajcie. Chiałbym ze swej skormnej strony przedstawić nasz zespoł- Kolmar. Pochodzimy z Chodzieży (okolice Piły), choc aktualnie 1/2 zespołu (gitarzysta i perkusista, czyli ja) mieszka w Poznaniu. Gramy niecałe 1,5 roku wiec w sumie jeszce raczkujemy na scenie muzycznej. Gramy heavy-trash metal, troche Metallici, Black Sabbath i (mojego ulubionego) Iron Maiden

. W sumie to umieściłem ten temat głownie ze względu na poszukiwania wokalisty, którego to brak bardzo nam dokucza. I tu zwracam się du ludzi z Poznania, Piły i okolic tych miast w wieku mniej wiecej 14-19 (starsi tez bardzo chetnie zostaliby przyjęci jeżeli takowi by się znalezli

). Interesowali by nas ludzie obdarzeni mocnym głosem, z charakterystyczna "chrypą" potrafiący się i energicznie podrzeć i melodyjnie pospiewać:), no i oczywiscie wyrażający chęć dojeżdzania do Chodzieży na proby w soboty (jezeli chodzi o ludzi z Poznania to ja się oferuję z podwózką:p). Szykuje się mozliwosc zagrania koncert w jednym z pilskich klubów w okolicach lutego oraz na chodzieskim WOŚPie. Zaiteresowanych "ogłoszeniem" serdecznie o kontakt pod nr. 601 390 007, bądz gg 1015174.
And Rock'N Roll with you!!!!!!!!