Wczoraj byłam na ich koncercie Mr. Green Kocham te miny Wojtka Wojdy
Jeszcze libię "Atak" - stary dobry kawałek. Wogóle większość utworków misię podoba. "Egoiści" tesh...

Dymek napisał(a):FL koncerty mają świetne. Byłem na Ich koncercie w Płocku i później siły nie miałem aby wrócić do domu po szaleństwach pod sceną

w piwnicy 21,która generalnie jest na około 200 osób było w zeszły piątek według niektórych nawet dwa razy więcej... na początku było troszke ciasno ale juz po dwóch,trzech kawałkach pogowali ci najwytrwalsi:) uff było gorąco...klimat tropikalny normlanie:) a nowa płytka chyba dłuuugo nie bedzie wychodzić z odtwarzaczyka... SmileSmile
Ale... Czasem bywa jeden minus - jest za dużo ludzi. A za dużo ludzi = gorsze pogo

cela jest zajebistade5150 napisał(a):Nie lubie punk'u ale proponuje wam legende Grudziądzkich scen i nie tylko......CELA NR 3

dżaj napisał(a):Farben Lehre lubię, ale bardziej za klimat i super kontakt z publiką niż za twórczość... Texty są ok, ale muza - wszystko na 3 akordy...
Pidżamę wolę zdecydowanie, albo Hurt!

woof napisał(a):pidzama to tez taki 3akordowy zespol... tylko ze maja oprawke ze zlota. zloty kibel z gownem w srodku :]

misseria napisał(a):woof napisał(a):pidzama to tez taki 3akordowy zespol... tylko ze maja oprawke ze zlota. zloty kibel z gownem w srodku :]
hehh
gdzie to wyczytałeś?
może w tv niezal jakiejś mówili?
<rolling eyes>
misseria napisał(a):oprawka ze złota... zawsze zwracasz uwagę na opinie innych, taak?
fajnie, fajnie

nawet nie wiedziałem, że to ichufko napisał(a): Spodnie z GSu po prostu wymiatają

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników