Forum muzyczne serwisu Rock Magazyn - rock, metal, gotyk, punk alternatywa, reggae oraz inne gatunki muzyczne. Koncerty, ogłoszenia, informacje. Najlepsze Rockowe forum w sieci!
na youtube kiedyś oglądałem Dobry jest ten koleś co cówi coś w stylu "fajnie jest bo można się napić i (coś tam jeszcze)". Aż bije po oczach, że dostał za ten "wywiad" na kolejną flaszkę
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
To ujęcie w zwolnionym tempie, które przedstawiało jakiegoś dziesięcioletniego dzieciaka żłopiącego sobie Tatrę i Komentaż: "Nie! Ja nie wiem co tu się dzieje! (...) Nie mogę w to uwierzyć!"... Myślałem, że z krzesła spadnę ...
Zgadzam się, że to co jest tam napisane głupoty od kilku lat słucham metalu w internacie sądzą że mam urojenia a katecheta uważa wszystkie zespoły metalowe są satanistyczne Czytając całą prawdę o metalowcach można wywnioskować że powinnam unikać siebie, siostry i najlepszej kumpelki przecież wszystkie ubieramy się na czarno (przeważnie) i nosimy glany