Interesuje sie muzyka, ezoteryka, astrologia, komputerami i takimi tam
Nigdy nie lubiłam pisać o sobie, aha i jestem z pomorza...
witam

*ave* napisał(a):prawda nastepna kobieta. Witaj

Wojtek_ napisał(a):My z Emperorkiem poznaliśmy się najpierw na tym forum, a w zeszłym roku wylądowaliśmy razem nie dość, że na jednej uczelni i na jednym kierunku, to jeszcze w tej samej grupie dziekańskiej![]()
![]()

darex78 napisał(a):Wojtek_ napisał(a):My z Emperorkiem poznaliśmy się najpierw na tym forum, a w zeszłym roku wylądowaliśmy razem nie dość, że na jednej uczelni i na jednym kierunku, to jeszcze w tej samej grupie dziekańskiej:D
zdaje się, że jesteście sobie przeznaczeni:D:D

Jeszcze powiedz, że siedzieliście razem w ławcedarex78 napisał(a):To jeszcze nic,,, jest taki typ z którym chodziłem do jednej klasy w LO, byliśmy w niej przez długi czas jedynymi facetamipóźniej okazało się, że urodziliśmy się w tym samym szpitalu, tego samego dnia i tej samej godziny

darex78 napisał(a):To jeszcze nic,,, jest taki typ z którym chodziłem do jednej klasy w LO, byliśmy w niej przez długi czas jedynymi facetamipóźniej okazało się, że urodziliśmy się w tym samym szpitalu, tego samego dnia i tej samej godziny

Woycieh napisał(a):Jeszcze powiedz, że siedzieliście razem w ławcedarex78 napisał(a):To jeszcze nic,,, jest taki typ z którym chodziłem do jednej klasy w LO, byliśmy w niej przez długi czas jedynymi facetamipóźniej okazało się, że urodziliśmy się w tym samym szpitalu, tego samego dnia i tej samej godziny
to dopiero akcja
![]()
DTH napisał(a):taaa a potem okazało się, że jesteście braćmi bliźniakami i nazywacie się Lech i Jarosław

obu na raz, znaczy się??darex78 napisał(a):nie, no ja jestem z pół metra wyższy od kaczorów

puzio napisał(a):a ja sie jeszcze nie przywitałem, drobnomieszczaństwo ze mnie wychodzi...![]()

Chelli napisał(a):Nie ma to ja refleks...
Witam
darex78 napisał(a):]a ja nawet jeszcze topa nie założyłem w tym dziale i jakoś nie płaczę

puzio napisał(a):fakt, skoro ja jestem drobnomieszczanin, to w tym momencie ty jesteś cham...![]()

się wie, i do tego cham ze wsipuzio napisał(a):darex78 napisał(a):]a ja nawet jeszcze topa nie założyłem w tym dziale i jakoś nie płaczę
fakt, skoro ja jestem drobnomieszczanin, to w tym momencie ty jesteś cham...![]()

darex78 napisał(a):zdaje się, że jesteście sobie przeznaczeni![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników