Porcupine Tree

Pejzaże i malowidła dźwiękowe

Re: Porcupine Tree

Postprzez St. Alquerre » 09-10-2005, 22:53

To się odmieni że Barbieri i Edwin trzasną drzwiami a tych dwóch pozostałych bufonów zacznie kopiować NIN i Toola w połączeniu z Opeth i Meshuggah. Tak się skończy ostatecznie piękna karta muzyki lat 90. Niektóre zespoły po prostu umierają, lepiej by PT się rozpadli teraz niż za parę lat, kiedy do reszty zniszczą legendę, którą sobie wypracowali.
Awatar użytkownika
St. Alquerre
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Kraków

Postprzez likipiki » 10-10-2005, 15:50

St. Alquerre napisał(a):To się odmieni że Barbieri i Edwin trzasną drzwiami a tych dwóch pozostałych bufonów zacznie kopiować NIN i Toola w połączeniu z Opeth i Meshuggah. Tak się skończy ostatecznie piękna karta muzyki lat 90. Niektóre zespoły po prostu umierają, lepiej by PT się rozpadli teraz niż za parę lat, kiedy do reszty zniszczą legendę, którą sobie wypracowali.

jak ja ni lubię takiego pierdolenia
Stary, a skąd Ty wiesz co będzie? Nie podoba Ci się ani IA ani DW, Twój problem. Ale obiektywnie mówiąc, DW jest płytą na poziomie, jest bdb albumem. Ja lubię posłuchać. Bo najzwyczajniej w świecie lubię dobrą muzykę.
Za to nie trawię eliciarstwa. Nie trawię regresu.
penis
czyli łamiemy granice dobrego smaku :)
Awatar użytkownika
likipiki
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: K-Pax (racibórz city)

Postprzez [nieaktywny] malk » 20-11-2005, 00:21

dobra, pożegnałem się z forum porcupine tree, więc można zmyć pozerski makijaż. dawno nie słuchałem wilsona i spółki w tym projekcie. rulezował, rulezuje i będzie rulezować no-man. ale kilka rzeczy się zmieniło w moim podejściu do pt. o deadwingu zapomniałem zupełnie, nie słucham, nie pamiętam żadnego dźwieku, poza tytułowcem, po przesluchaniu in absentii, że gdyby wywalić te wszystkie mrok-tró-metalowe pierdoły pod postacią wedding nails, creatora i strip the soul to wsparta jeszcze drown with me wychodzi z tego bardzo przyjemna płyta. lightbulb sun wygasł, bardziej już w tradycji ustnej istnieje ten cedek, stupid dream chyba mi myszy zjadły. signify - patrz lbs. sky moves sideways słuchałem ostatnio jakieś dwa miechy temu i przewijałem w kilku miejscach. up the downstair i otsol pojawiły się niedawno na playliście i to była klasa sama w sobie. strasznie towarzysząca muzyka, przelatująca przez człowieka się z tego pt zrobiła. wracam do no-mana.
[nieaktywny] malk
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez wososh » 13-05-2006, 15:53

][|][][][\][\|]|[\]\\[\][\]||[\|||]\[\]\[\]|[\]|||\[\][][][||[|[[||][\][\]\[|\]\||[]\/]\/]/]/]]/\/\\////]/]/||||/]]//
\/\/\/\/////\//|\/\/\/\////]\[]\[\]\
\]||[\|||]\[\]\[\]|[\]|||\[\][][][||[
[][][][[[////\/\/\/|||\/\/\/\/\/\\/\///
\]||[\||[IN]\[ABSENTIA]\[\]|[\]|||\[\][][][||[\]||[\|||]\[\]\[\]|[\]|||\[\][][][||[
[][][][][\]\[\]\[\]\]\[\]\[]\[\][][][/][/][]\[/][/]\[\]/[/]\[]\/[\]\[\]//[\]\
][/]\[]\/[\/]\/[\]/|||[\/]/\[]/[||]\[\][\]|[][/]\/[]\[|||/]\/[\/][\/]\/[\/]\/
\/]/[\][\]/[]\[]\\]|||][][][]/[\]\/][]\/[|||\\[][][]/[\][\]\/[\/]/\[\]\/[
/
]/\][\][]/[/]\[\]/[][][][]/\[\][/]||\||\\\]\|||\\\\||\[|\\\\\\\\|\\\|||||||
[]/\[]\[]/[\][/\]/[\]
]/[\][\]\/[]\/[\/]\[/\]\[\]/\[\/]\[\][][]\/[\][/\]\[]/[]\[\][/]\/
!!!

...kutwa
o! jak dobrze być pierdolniętym w głowę...
Awatar użytkownika
wososh
Degustator
Degustator

Miejscowość: ka do er do ka

Postprzez St. Alquerre » 13-05-2006, 20:34

WOSOSHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:shock: :lol:
ashamed to live in a land where justice is a game
Bob Dylan
Awatar użytkownika
St. Alquerre
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Kraków

Postprzez [nieaktywny] malk » 13-05-2006, 20:37

St. Alquerre napisał(a):WOSOSHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:shock: :lol:

zajebiste nie? :D
[nieaktywny] malk
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Jonasz » 07-07-2006, 13:18

Deadwing siedział w moim diskmanie przez trzy miesiące i odłychiwałem go co najmniej dwa razy dziennie/ Doszedłem do tego, że na pamięc znałem już każdy akord, kazde słowo. Znakomity album. Wszystkie utwory dobre i przemyśłane. Stawiał nie tylko w czołówce PT lecz także całej neoprogresji ostatnich lat.
I know what I like, and I like what I know
Jonasz
Abstynent
Abstynent

Postprzez Emperorek » 07-07-2006, 15:48

Jonasz napisał(a):Deadwing siedział w moim diskmanie przez trzy miesiące i odłychiwałem go co najmniej dwa razy dziennie/ Doszedłem do tego, że na pamięc znałem już każdy akord, kazde słowo. Znakomity album. Wszystkie utwory dobre i przemyśłane. Stawiał nie tylko w czołówce PT lecz także całej neoprogresji ostatnich lat.
:shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Emperorek
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Poznań/Pniewy

Poprzednia

Wróć do Rock Progresywny

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty