retyper napisał(a):no i wreszcie przesłuchałem nową płyte.
korova lepsza, ale i tak nie jest tak źle jak straszyliście

Karotka napisał(a):Myslovitz to kawałek dobrej polskiej muzyki. ile ja się napłakałam przy 'Korovie', a ile nasmuciłam przy 'Miłości w czasach popkultury'... Muzyka doskonała do dołowania się (czasami i taka jest potrzebna), nie wyobrażam sobie polskiej sceny bez tej formacji

Karotka napisał(a):ej ej ejMyslovitz to kawałek dobrej polskiej muzyki. Płyty nowej jeszcze nie słyszałam, ale starsze projekty to dla mnie naprawdę ważne albumy, ile ja się napłakałam przy 'Korovie', a ile nasmuciłam przy 'Miłości w czasach popkultury'... Muzyka doskonała do dołowania się (czasami i taka jest potrzebna), nie wyobrażam sobie polskiej sceny bez tej formacji i coś mam wrażenie, że wasze argumenty za NIELUBIENIEM ROJKA są podyktowane w głównej mierze tym, że ta kapela jest popularna, a popularność nie jest niezal, prawda?
nie wiem, może 'Happiness is easy' jest naprawdę kiepska, ale przecież nawet najlepszym zespołom trafiają się płyty lepsze i gorsze, nie wymagajmy od nich cudów, przecież oni są tylko ludzmi! rozumiem, że mozna nie lubić Myslovitz, ale proszę jakieś argumenty

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników