pink floyd

Pejzaże i malowidła dźwiękowe

Re: pink floyd

Postprzez [nieaktywny] malk » 24-05-2006, 17:51

darex78 napisał(a):Mi, się nie podoba ta nowa płytka Gilmoura.. Nie sądzę, by tłumy się zjawiły na koncercie,,tym bardziej, że sezon wakacyjny

lool, będą takie tłumy jak na panu jarre. raz, bo kolejna rocznica, dwa, bo gilmour, a jak gilmour to pink floyd a jak pink floyd to trzeba jechać. to na takiej zasadzie działa.
[nieaktywny] malk
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DX* » 24-05-2006, 18:05

malk napisał(a):
lool, będą takie tłumy jak na panu jarre. raz, bo kolejna rocznica, dwa, bo gilmour, a jak gilmour to pink floyd a jak pink floyd to trzeba jechać. to na takiej zasadzie działa.

a co to za rocznicę znowu wymyślili? nakręcenia "O dwóch takich, co ukradli księżyc"?
"I never put off till tomorrow, what I can possibly put do the day after" - Oscar Wilde
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Wild East

Postprzez [nieaktywny] malk » 24-05-2006, 18:17

darex78 napisał(a):
malk napisał(a):

a co to za rocznicę znowu wymyślili? nakręcenia "O dwóch takich, co ukradli księżyc"?

powstanie solidarności. na 25-lecie był jarre, na 26 rocznicę jest gilmour.
[nieaktywny] malk
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DX* » 24-05-2006, 18:36

jeśli jesiennych wyborów nie będzie, to ta rocznica nie będzie tak promowana przez "niezależne" media, a co za tym idzie, koncert także nie
"I never put off till tomorrow, what I can possibly put do the day after" - Oscar Wilde
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Wild East

Postprzez retyper » 25-05-2006, 14:10

darex78 napisał(a):Mi, się nie podoba ta nowa płytka Gilmoura.. Nie sądzę, by tłumy się zjawiły na koncercie,,tym bardziej, że sezon wakacyjny

jak dla mnie - płyta ładna ale nic nadzwyczajnego, przyjemnie czasami posłuchać :) spodziewałem sie w każdym razie czegos lepszego a dvd 'in concert' narobiło mi nadzieji.
Awatar użytkownika
retyper
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez jan » 25-05-2006, 22:07

przejde sie, mam blisko, bilety pewno tez dostane bezplatnie. jarre w zeszlym roku byl baardzo slaby, zawiodlem sie srogo, teraz chyba bedzie lepiej. smieszy mnie troche liczba 26 (w sensie 'okraglosci' rocznicy, no ale taka mamy wladze a nie inna), ale wylane w to. fajnie bedzie zobaczyc kolesia, ktorego wiekszosc tekstow znasz na pamiec i ktory gral w jednym z najwiekszych zespolow wszechczasow. jesli chodzi o pink floyd, to najbardziej lubie meddle, atom heart mother, wish you were here i animalsow, ale poza ta pierwsza plyta, kompozycja tytulowa z drugiej, 'shine on', 'dogs' oraz kilkoma utworami z poczatkow ich kariery, z 'dark side' i z 'division bell' rzadko do nich wracam.
jan
Abstynent
Abstynent

Miejscowość: gdynia

Poprzednia

Wróć do Rock Progresywny

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty