ToMi napisał(a):szkoda że nie ma Bułgarskiego centrum, według mnie o wiele lepsze niż to całe Green Day
ale czytać się wstępniaka nie chce, żeby zauważyć, że polskich płyt nie bierzemy pod uwagę.
ToMi napisał(a):szkoda że nie ma Bułgarskiego centrum, według mnie o wiele lepsze niż to całe Green Day

ToMi napisał(a):a czytałem wstępniak, ale jakoś nie zauważyłem... <czik>, przeczytam se jeszczeraz <czik>

trainman napisał(a):u2 na osmym?! osh fok!![]()
no to pierwsza piatka eternusa to juz dla mnie czarna magia - moze byc wszystko![]()
i wciaz brak sigurow czy radiohead..
Emperorek napisał(a):a ja czekam na Marble. No nie powiesz mi malkav ze nie uwzgledniłes tej płyty. poprostu w to nieuwierze
Nie podoba mi sie ze na liscie jest np Velvet Revolver... to juz nie Gunsi a VR mnie nie przekonuje, zdecydowanie lepszy jest Scorpions albo nawet Bon Jovi

likipiki napisał(a):będzie Blackberry Belle.
likipiki napisał(a):Hmm.. mimo wszystko zdziwiło mnie, że wilco tak nisko. Wszak Malkav mówił, iż to najważniejsza płyta ostatnich lat
likipiki napisał(a):Swoją drogą Eternus zadziwia przy każdej odsłonie. Jest dużo bardziej nieprzewidywalny od Malkaviana

ToMi napisał(a):wiecie panowie, jeśli chodzi o muzykę, którą ja lubię/uwielbiam/interesuję się/śledzę rozwój/kocham to te lata były raczej słabe, no ale z tego co widzę dla alternatywistów wręcz przeciwnie
ToMi napisał(a):dajcie znać jak będziecie robić 1994-1990... to był okres, masa wspaniałych płyt się wtedy ukazała

likipiki napisał(a):Szczyt, kulminacja była w przedostatniej odsłonie. Teraz jakby taki lekki niedosyt![]()
likipiki napisał(a):A co do Eternusa. Chłopie, gratluję odwagi, jeśli tak to można nazwaćNaprawdę olbrzymie zaskoczenie z każdą pozycją
Gratulacje
likipiki napisał(a):Tylko się zastanawiam, czy umieszczenie Lateralusa na miejscu pierwszym nie było już brawurą![]()

likipiki napisał(a):A co do Eternusa. Chłopie, gratluję odwagi, jeśli tak to można nazwaćNaprawdę olbrzymie zaskoczenie z każdą pozycją
Gratulacje
Tylko się zastanawiam, czy umieszczenie Lateralusa na miejscu pierwszym nie było już brawurą![]()

trainman napisał(a):pierwsza piatke malkava prawie (prawie) strzelilem
trainman napisał(a):innymi slowy, jedyna rzecza do jakiej sie moge przyczepic to dopiero czwarte miejsce modestow - za ustawienie ich poza podium wisisz mi browara, malkavianie

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników