Subkultura metali

Ciężkie brzmienia wszelakie

Re: Subkultura metali

Postprzez DTH » 30-08-2005, 17:18

no ba, podaj mi swój nr buta a ja ci przepowiem jakie numery obstawić w totka :wink: :D
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Postprzez Egregius » 26-11-2005, 02:08

Dla mnie noszenie glanów i dupnego odwróconego krzyża nie świadczyło nigdy o tym czy jestem czy nie jestem metalem. Metal się nosi w środku, niezależnie od tego czy ktoś się myje czy nie. Choć lepiej jak się myje, bo potem żałoba w tramwaju... Podobnie z klasyfikowaniem do odmian, jak chcesz być death noś to, jak chcesz być black noś to i słuchaj tego, byjaj się z tym itp. No żesz w morde... A tak w ogóle, wygrałem ostatnio czwórkę w totka, chętnie się podzielę systemem.
Awatar użytkownika
Egregius
Degustator
Degustator

metal udawany

Postprzez merlin » 27-06-2006, 10:03

mam to samo zdanie!! niektórzy noszą koszulki różnych zespołów tylko dlatego że pasują im do spodni..nie to nie o to chodzi..niektóre dzw tylko dlatego żeby przypodobac się chł. no cóż jedna osoba mówiła że żeby byś prawdziwym metalem trzeba nosić to i tamto-mi się wydaje że trzeba tylko lubieć metal-to wystarczy żeby zacząć się czuć jak metalowiec i jak się ma ochotę to się w niego przemianiać :roll: :D zapraszam na -nowy zespół-lasek z the grudge- są też świetne:) ****** :twisted: pozdr

Mod: proszę nie reklamować poza działem "Prezentacja zespołów"
nigdy nie rozcinaj tego co można rozwiązać!!
merlin
Abstynent
Abstynent

Miejscowość: ustrzyki

Postprzez forlorn » 06-07-2006, 14:37

Awatar użytkownika
forlorn
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: olkusz

Postprzez DTH » 06-07-2006, 14:50

ta (chyba ta) sprawa była głośna rok czy dwa lata temu. Pamiętam jakie wielkie oburzenie wywołał ten koncert. Najbardziej śmieszy mnie wskazanie jako pokrzywdzonych... kamerzystów :lol: po prostu coś wspaniałego. Ale w sumie kogoś musieli uznać za pokrzywdzonych, przecież nie kogoś z publiczności :D
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Postprzez Emperorek » 07-07-2006, 09:56

że tez oni jeszcze ciągna ta sprawe. Pamietam ze na starym forum przed jego skosowaniem odbyła sie ostra debata na temat tego koncertu. kurde dlaczego ja wtedy na niego nie pojechałem
Awatar użytkownika
Emperorek
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Poznań/Pniewy

Postprzez Heartwork » 28-07-2006, 18:14

Średnie to. Czytałem kiedyś śmieszniejsze teksty o rzekomych metalach. Niemniej jednak jak już ktoś zauważył jest w tym dużo prawdy.Image
Ostatnio edytowany przez Heartwork, 28-08-2011, 18:16, edytowano w sumie 1 raz
Heartwork
Abstynent
Abstynent

Miejscowość: Wadowice

Postprzez Libertina » 03-12-2007, 13:13

Nie zauważam w tym wcale wiele prawdy. Zwlaszcza ie zgodze sie z tym, że tak mało kobiet, które słuchają metalu robią to zz rzeczywistego upodobania do tej muzyki. Nieatrakcyjne zewnętrznie? A kto powoedział, że muszą być nieatrakcyjne? Nie zauważam związku atrakcyjności z subkulturą;/ A co do nie mycia się... niestety mozna czasem zauważyć braki we higienie u metali... ale nie tylko u metali;/
Awatar użytkownika
Libertina
Abstynent
Abstynent

Miejscowość: Warszawa

Poprzednia

Wróć do Metal

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty