Strapping Young Lad i Devin Townsend, geniusz czy świr??

Ciężkie brzmienia wszelakie

Strapping Young Lad i Devin Townsend, geniusz czy świr??

Postprzez Emperorek » 28-03-2006, 21:09

dobra widze że ostanio nam forum sie rozpierdala(tzn nic sie nie dzieje) wiec założe temat o zespole(człowieku) któego talent jest dla mnie ciagła zagadka. Strapping Young Lad i Devin Townsend. Wstyd nie znac tego pana jak i zespołu. W całym tym zasranym metalowym świadku to jedni z nielicznych ludzi którzy potrafia zagrac metal świeżo, z kopem, ale i spokojnie. nIe wazne czy siegnie sie po solowe dokonania Devina czy też po jego szatańskie wcielenie w SYL zawwsze dostaniemy muzyke na najwyższym poziomie. Nie wiem jak on potrafi w przeciągu paru miesiecy nagrac tak odmienne płyty jak demoniczny Alien i nawiazujaca do Terria Synchestra. Dwa ostatnie dokonania i dwa razy gleba podczas odsłuchów. nie wime w temacie playlist nie widziałem żeby ktos słuchał ale moze czaja sie jacys anonimowi fani geniuszu Devina??? :twisted:
Awatar użytkownika
Emperorek
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Poznań/Pniewy

Re: Strapping Young Lad i Devin Townsend, geniusz czy świr??

Postprzez forlorn » 29-03-2006, 15:05

fanem nie jestem ale talent doceniam, muzyka strapping... jest jak dla mnie bardzo ciekawa, ale przyznam szcerze dawno nie słuchałem może dzisiaj wieczorkien dla odkurzenia płyt sięgne właśnie po to :)
Awatar użytkownika
forlorn
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: olkusz

Postprzez Frytek » 18-05-2006, 12:33

Witam! niedawno miało się przyjemność poznać co nieco twórczości pana Townsenda i kapeli, w której się on udziela (czemu tak późno :evil: :( ?) Oczywiście nienasycenie pozostało, mam ochotę na więcej :twisted: Muszę przyznać, że muzyka Strapping Young Lad oraz wokalne możliwości Devina T. wywarły na mnie ogromne jak najbardziej pozytywne wrażenie :twisted: pozdro
Awatar użytkownika
Frytek
Abstynent
Abstynent

Miejscowość: ze szkliwa ceramicznego

Postprzez Emperorek » 18-05-2006, 13:07

Frytek napisał(a):Witam! niedawno miało się przyjemność poznać co nieco twórczości pana Townsenda i kapeli, w której się on udziela (czemu tak późno :evil: :( ?) Oczywiście nienasycenie pozostało, mam ochotę na więcej :twisted: Muszę przyznać, że muzyka Strapping Young Lad oraz wokalne możliwości Devina T. wywarły na mnie ogromne jak najbardziej pozytywne wrażenie :twisted: pozdro

inaczej byc nie mogło :wink:
dziwie sie co prawda ze nikt wiecej nie poznał sie na talencie(a dla mnie geniuszu) tego artysty.
Awatar użytkownika
Emperorek
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Emperorek » 30-05-2006, 16:19

11 lipca ukaze sie nowy album SYL "The New Black" juz zacieram łąpki. ciekawe co znowu stworzył w swojej głowie Devin
Awatar użytkownika
Emperorek
Alkoholik
Alkoholik

Wróć do Metal

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty