np. utwór ,,urodzony białym," LOL

Michał L napisał(a):Dobry jest, ale to już innego zespołu ''Biały murzyn patrzy w telewizor, a z głośników ciągle słychać rap, biały murzyn nienawidzi siebie za to, że białą skóre ma...''
Ten tekst podoba mi się nie ze względu na ewidentny rasizm, ale dlatego, że może przysłużyć mi się do zniechęcenia siostry do amerykańskich raperów.

Dymek napisał(a):Hehe Honor wymiataMuzycznie jeszcze jakoś chłopaki dają radę, ale teksty to śmiech na sali. To ja już wolę "Purpurowe Gody" Kata

Faktycznie mieli śmieszne teksty ale nie wszystkie nie które były dość mądrze przemyślane tak jak wymieniłem wyżej ,,Na Szubienice" Już głupsze teksty ma Nargaroth

Strzygon napisał(a):Żebys się nie zdziwił...
Kurde naprawdę dobra jest ta Gontyna Kry - tak dobra, że chyba sobie zamówię "Krew Naszych Ojców". Naprawde polecam - kawał dobrego BM'a, automat perkusyjny nawet nie wnerwia, podobnie jak klawisze. W jednym miejscu tylko troche dęta, ale to mozna wybaczyć. Ktoś ich słyszał?

forlorn napisał(a):ja właśnie słucham sobie infernal war "infernal ss" i powiem szczewrze ze chlopaki robią niezły rozpizdmiło że na naszej rodzimej scenie tak "ładnie" jeszce ktos gra...

Krieg napisał(a):Infernal War Infernal SS jest naprawdę niezłym rozpierdolem ale ich najnowsze dzieło Terrorfront to już mistrzostwo:D

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników