grupa rewelacyjna wręcz bombowa. Słucham ich już od dłuższego czasu i jest the best. Powiem tak Nightwish forewer
MOD: przeedytowałem post. Nie pisz proszę wielkimi literami całych postów.
grupa rewelacyjna wręcz bombowa. Słucham ich już od dłuższego czasu i jest the best. Powiem tak Nightwish forewer

Oczywiście... właśnie stracili genialna wokalistkę, ja nie widzę dla nich przyszłości... kiedys Tarja jest spiewaczką operową, raczej nikt jej nie zastąpi. Poza tym nightwisn nie gra gotykuAndzia86 napisał(a):Powiem tak Nightwish forewer
i wątpie, by zaczął... Dl mnie za mało raczej^^ a;e ja i tak słucham gotyku chetniej._lilith napisał(a):kiedys lubilam bardzo, teraz za bardzo zawodzace jak na moj gust

Libertina napisał(a):Oczywiście... właśnie stracili genialna wokalistkę, ja nie widzę dla nich przyszłości... kiedys Tarja jest spiewaczką operową, raczej nikt jej nie zastąpi. Poza tym nightwisn nie gra gotykuAndzia86 napisał(a):Powiem tak Nightwish foreweri wątpie, by zaczął...
Dl mnie za mało raczej^^ a;e ja i tak słucham gotyku chetniej._lilith napisał(a):kiedys lubilam bardzo, teraz za bardzo zawodzace jak na moj gust

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników