MetalMania

Ciężkie brzmienia wszelakie

Re: MetalMania

Postprzez lin » 09-01-2006, 21:29

ToMa napisał(a):Therion... kurwa... gwiazda jak z koziej dupy trąba...

hahaha łen de siłinds ar kamin hahaha o boże :D
muszę to zobaczyć, polegnę
lin
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez forlorn » 28-02-2006, 20:23

a juz bileciki ma. jade co0 by nie było, zaszaleć trzeba:)
Awatar użytkownika
forlorn
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: olkusz

Postprzez Krieg » 01-03-2006, 06:58

Jedyne co na tej metalmani ciekawe to 1349 a nie będę marnował tyle kasy dla jednej kapeli.
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Stherliz

Postprzez forlorn » 06-03-2006, 14:54

no i po metalmani:( ale watro było się w tym roku wybrać do katowickiego spodka.Wiele wspaniałycvh koncertów naprawde ciekawa obsada, nopwością był fakt że na małej scenie wystąpią kapele zagraniczne i tu od razu powiem że na mino iż występowały takie gwiazdy jak old dead tree, misatrope czy austrackie diabły z Belphegor to jednak najwięcej maniaków ściągło pod scene na koncert polskiej, prawie Okuskiej kapoeli Totem. Najbardziej denerwuje fakt że na dwóch scenach jednoczeście odbywały się często koncerty świetnych kapel i trzeba było nimal że biegać.Tak było podczas świetnego, jednego z najlepszych koncertyów tego wieczora czyl Anathemy na na małej scenie grał Belphegor no i się nabjegałem, a na dodatek wszędzie ciągłem swoją piękność która to przez to prawie kompletnie z sił opadała:(:/
Dla fanów BM niestety nie było jakiś świetości na scenie ale koncert 1349 rekompensował ten niedosyt.Powiem tyle...norweskie diabły w każdej odsłonie porażali surową ostrą jak katana muzą z piekła rodem:)Niestety nie wdiziałem nevermore bo sie na piwie zasiedziałem:/
Nie ma się co rozwodzić i pisać, kto był napewnoe nie żałuje a kto nie był wiele stracilł, ale cóż...za rok znowu metalmania.
Awatar użytkownika
forlorn
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: olkusz

Poprzednia

Wróć do Metal

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty