Vasil napisał(a):Może poza One który jest jedną z moich ulubionych piosenek Mety

Malkavian napisał(a):na gigu w chorzowie intro do one wyrwało podeszwy wszystkim zgromadzonym.

Vasil napisał(a):Intro do One zawsze wyrywa wszystko...
"Landmine has taken my sight, taken my speach, taken my hearing! Taken my eyes, taken my legs, taken my soul..."
Wyrywa nie tylko podeszwy...

DTH napisał(a):czy ja wiem? być może. ja w każdym razie do wielkich fanów Metallicy nigdy nie należałem. Kiedyś ich wręcz nie lubiłem. Teraz, posłuchać mogę ale bez jakiegoś wielkiego zachwytu, lubię kilka płyt/kawałków.

misseria napisał(a):no ja niby tez...
tylko jedną piosenkę uwielbiam 'enter sandman'![]()
ale zaciekawiła mnie niegdysiejsza 'wojna' między fanami i niefanami mety... ale jak widzę nikt tu niczego nei wie

upadłyAnioł napisał(a):u mnie szkole jest tka grupka metów i trzymają sie razem, nigdy się nie uśmiechną i nie toleruja innej muzy niż metalica (chociaż założe się ze gdy sa sami zasłuchują sie w ac/dc czy czyms innym)

Uważam również że Metallica jest najbardziej znanym zespołem grającym metal na świecie. James Hatfield kiedyś powiedział "Pierwszy raz grałem trzeźwy, kiedy po prostu zapomniałem się napić. "Cholera" - pomyślałem. "Gram lepiej!"

DTH napisał(a):Vasil, czy ty naprawde napisałeś, że st.anger jest lepszy od blacka? czy źle zinterpretowałem twą wypowiedź?znaczy, każdy może mieć przecież własne zdanie ale mimo to wydaje mi się taka ocena mało prawdopodobna

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników