upadłyAnioł napisał(a)::shock:![]()
Polubiłam i to bardzo Manów... Ksiadz z mojej parafi podżucił mi ich dwie płytki... i o dziwo już ich trawie!!!
![]()
![]()

Emperorek napisał(a):kurwa zaraz wszyscy osadza ze jednak manowar jest genialny i ząłoza fanklub.

ToMi napisał(a):upadłyAnioł napisał(a)::shock:![]()
Polubiłam i to bardzo Manów... Ksiadz z mojej parafi podżucił mi ich dwie płytki... i o dziwo już ich trawie!!!
![]()
![]()
ksiąsz? umierać za metal i za wiarę... ciężko to pogodzić

Nikodem15 napisał(a):UpadłyAniele ciesze się, że nalazłem na tym forum chociaż jedną osobę, której tak jak mnie, Menołor podchodzi. I hail You!

drow napisał(a):misseria my sie chyba jeszcze nie znamy... proponuje załozyc temat o sobie w uzytkownikach, bo nie ladnie jest sie nei przedstawic

misseria napisał(a):eee... nie żebym chciała manowara bronić, bo nie znam ich za dobrze... ale wydaje mi się, że jak ktoś pisze 'nie lubie bo wyglądają $#^@^#$%' to dla mnie nie jest argument... jakoś teksty tego typu kojarzą mi się z dresiarzami (patrzą na kogoś i: 'o jaki fajny koleś, chodźcie mu coś zrobimy' :/)... sorry

Nikodem15 napisał(a): metale tez wyglądają "śmiesznie".

DTH napisał(a):Nikodem15 napisał(a): metale tez wyglądają "śmiesznie".
W tym momencie powinien pojawić się Demon albo Arteju i napisać: "sam kurwa wyglądasz śmiesznie!!!!"
![]()
![]()
![]()

DTH napisał(a):W tym momencie powinien pojawić się Demon albo Arteju i napisać: "sam kurwa wyglądasz śmiesznie!!!!"
![]()
![]()
![]()

Vasil napisał(a):Wszyscy wyryjmy sobie wielkie MANOWAR na klatach...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników