Head Control System

Ciężkie brzmienia wszelakie

Head Control System

Postprzez toM_ » 30-08-2007, 22:22

Słyszał ktoś o tej kapeli? Ja zaznajomiłem się z nią przypadkiem, kumplowi płytę ściągałem i sam z ciekawości przesłuchałem, i jak dla mnie po prostu rewelacja! Z tego co wiem, to jest młody zespół, ma na koncie jedną płytą (chyba... w każdym razie debiutował nie dalej jak dwa lata temu). Na moje ucho, to grają metal z silnymi elementami progresywnymi (niektórzy określają to jako prog-metal). Jak usłysząłem szufladkę, to nie chciałem początkowo słuchać, bo nie lubię DT, jednak ciekawość swoje zrobiła i jestem szczerze mówiąc zachwycony.

a tytuł płyty to Murder Nature.
Awatar użytkownika
toM_
Alkoholik
Alkoholik

Re: Head Control System

Postprzez DX* » 31-08-2007, 09:14

Pierwsze słyszę(a właściwie 'widzę') tę nazwę :hmm:
"I never put off till tomorrow, what I can possibly put do the day after" - Oscar Wilde
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Wild East

Postprzez DTH » 31-08-2007, 10:07

mi tu...
ale nieomieszkam sprawdzić. Już odpalam last.fm ;)
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Postprzez toM_ » 31-08-2007, 11:45

poszperałem trochę i znalazłem parę recenzji, jakby kogoś interesowało, wszyscy bardzo chwalą:

Recka 1

Recka 2

Recka 3

no sam trochę poczytałem i się dowiedziałem, że to projekt jakiegoś kolesia z Ulvera ( co niektórzy pewnie kojarzą, sam kiedyś parę utworków słyszałem, ale jakoś mnie nie zafascynowało, jednak to było dawno)
Awatar użytkownika
toM_
Alkoholik
Alkoholik

Wróć do Metal

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty