Krieg napisał(a):Oczywiście, że można oddzielić ideologie od muzyki, nie, którzy słuchają muzyki tylko dla tekstów i muzyki a inni tylko dla muzyki, odnajdują całe szczęście wyłącznie w partiach melodii a nie w tekstach.

Malkavian napisał(a):
Ale wiesz co, czytałem teksty Burzuma w translacjach angielskich bo norweskiego jeszcze tak dobrze nie znam () i te wszystkie aryjskie ideologie skończyły się na Aske, bo na Filosofem nie uświadczyłem żadnych swarożyc wie jakich idei.

bl@ck napisał(a):Jest spora grupa ludzi, którzy wcześniej ich nie słuchała, albo nawet nie wiedziała, że oni istnieją. Dzięki szumowi medialnemu jaki się zrobił po morderstwie - stali się bardziej znani. Część zwłaszcza bardzo młodych ludzi zaczęła ich słuchać tylko dlatego, że jeden koleś drugiemu powiedział "Te, stary, ale jaja, oni się tam między sobą pozabijali, zajebiście, musisz ich posłuchać!". Na własne uszy słyszałam i czytałam niejednokrotnie tego typu wypowiedzi.

Krieg napisał(a):Mam małe pytanie, mówimy o Burzum to dlaczego mówisz o tym zespole w liczbie mnogiej? Przecież w Burzum dużo muzyków nie było.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników