Krieg napisał(a):Black Metalu? Chyba chodzi ci o pierwsze płyty, czyli o ,,Bathory" i ,,The Return... "
"

forlorn napisał(a):wygrzebalem ostatnio polska kapele o nazwie Juvenes dla milosnikow batHory polecam jak słuchałem Juvenes mialem wrazenie jakbym slyszal Quorthona z za swiatów naprawde kapela warta polecenia wszystkim fanom, szczególnie tych epickich dodkonań Bathory.Niesamowity klimat!!jakos oddany fan Bathory polecam!!

forlorn napisał(a):zmartwie cie bo nie wiem gdzie mozna plytki juvenes kupic.Ja mam pare mp3 ale chcizlbym kupic cd.Jakby ktos z was widzial gdzies w sklepie najlkepiej internetowy dajcie znac

forlorn napisał(a):fakt ze te dwie plyty nie wyszly za dobrze, ale mozna to wybaczyc bo reszta jest niesamowitą klasyką:)

Krieg napisał(a):forlorn napisał(a):fakt ze te dwie plyty nie wyszly za dobrze, ale mozna to wybaczyc bo reszta jest niesamowitą klasyką:)
Pewnie że klasyki i to jakie![]()
![]()
idę słuchać
Hammerheart`a

Krieg napisał(a):Z całej dyskografii Bathory tylko dwie płyty są chorobliwie marne, (jak dla mnie i pewnie dla większości) a mianowicie Requiem i Octagon. Na prawdę próbowałem sie przekonać do tych płyt wiele kurwa razy ,ale nie umiem i chuj.

forlorn napisał(a):a jak byscie mieli wybrac najlepsza(jak dla was) plyte Bathory, to na ktora stawiacie? nie chodzi mi o jakes objektywne recenzje tylko w wasze subjektywne opinie...bo ja sie juz pare lat zastanawiam i za kazdym razem wybieram inna plyte, ciezko wybrac ale moze ktos zaryzykuje![]()

mopek666 napisał(a):Witam
dla mnie numero uno to "Twilight of the Gods"
Pozdrawiam

równiez od niej zaczęłam przygodę z Bathory^^Krieg napisał(a): Hammerheart bo mam do niej największy sentyment ponieważ od niej rozpocząłem słuchanie Bathory.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników