Woodstock 2006

Archiwum oficjalnego forum grupy KSU

Woodstock 2006

Postprzez sAwKa » 13-07-2006, 18:26

hej.
i kolejny raz bedzie okazja zobaczyc, posłuchać KSU na Woodstock 29 lipca:)
kochani, kto z Was planuje zaszczycic swoja obecnoscia tegoroczny przystanek?
Awatar użytkownika
sAwKa
Degustator
Degustator

Miejscowość: Białystok

Re: Woodstock 2006

Postprzez Ozzy » 14-07-2006, 11:19

rok temu mnie nie bylo ale w tym rocku mam nadzieje ze jednak uda mi sie pojechac :) okaze sie pewnie jak zawsze przed samym Przystankiem, pozdrawiam
BIESZ&CZAD&ROCK&ROLL
Ozzy
Abstynent
Abstynent

Miejscowość: Strzyżów, Kraków

Postprzez Nikodem15 » 20-07-2006, 18:20

Będę, będę.
...krzyk tysięcy gardeł, światła, wielki szmal - już nikt nie chce zmieniać świata, czegoś tylko żal...

Kult - Malta 2005 (nie ja wrzucałem, ale informuję. Pełen koncert, świetna jakośc.)http://www.megaupload.com/?d=NCWCANEW
Nikodem15
Zapijacz
Zapijacz

Miejscowość: Ołobok

Postprzez Nikodem15 » 03-09-2006, 13:36

Z Interia.pl

Złote Bączki za rok 2005, nagrody od woodstockowej publiczności, w Kostrzynie nad Odrą odebrały grupy Lao Che i KSU. Choć punkrockowi weterani z KSU na scenie pojawili się sporo po godz. 2 w nocy z soboty na niedzielę (29 / 30 lipca), fanów ich muzyki nie zabrakło.

KSU dało niezwykłego czadu, choć Siczka, lider zespołu, miał poważne kłopoty ze zdrowiem.

Siczka miał wczoraj atak nerek i korzonków nerwowych. Nacierali go kremem. Jego kobita mówi, że tak cierpi przed tym mikrofonem, a jeszcze się położył na plecach i były obawy, że nie wstanie i będziemy go musieli znosić na noszach - opowiadał Jurek Owsiak.

Jednak jak na prawdziwego punkrockowca przystało, Siczka mężnie wytrwał bisy i pytania grupki dziennikarzy, którzy dotrwali do samego zakończenia festiwalu tuż przed godz. 4 rano.

Bardzo dobrze w roli gwiazdy piątkowego koncertu (28 lipca) spisała się druga grupa nagrodzona Złotym Bączkiem, czyli Lao Che. Zespół zaprezentował przede wszystkim materiał z bardzo dobrze przyjętego albumu "Powstanie Warszawskie". Ekipa z Płocka zagrała na Przystanku Woodstock w Kostrzynie już drugi raz z rzędu.
...krzyk tysięcy gardeł, światła, wielki szmal - już nikt nie chce zmieniać świata, czegoś tylko żal...

Kult - Malta 2005 (nie ja wrzucałem, ale informuję. Pełen koncert, świetna jakośc.)http://www.megaupload.com/?d=NCWCANEW
Nikodem15
Zapijacz
Zapijacz

Miejscowość: Ołobok

Wróć do KSU

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty