Nikodem15 napisał(a):A do czego Siczka wykrozystuje stojak pod mikrfon?
Nikodem15 napisał(a):Swoją opinię o koncertach KSU z playbacku już wyrażałem, nie ma co się bul;wersować, bo to był jedno 1 koncert i to na WOŚPie.

Nikodem15 napisał(a):No chyba nie była, bo Jasiu był w czapce, a Siczka w kurtce...

Kicu napisał(a):Co do obecnej sytuacji koncertowej to widze, ze pani agnieszka daje z siebie wszystko jesli chodzi o nastepne planowane koncerty

a Ty to sie znaszwoof napisał(a):kobiety powinny co najwyzej rozlewac piwo na koncertach, a nie je organizowac :]

sAwKa napisał(a):a Ty to sie znaszwoof napisał(a):kobiety powinny co najwyzej rozlewac piwo na koncertach, a nie je organizowac :]
a że niby czym różni sie koncert zorganizowany przez kobiete od tego zorganizowanego przez mężczyzne? KObieta potrafi wszystko...

jakies złe doświadczenia?czy to przyklad znany Ci z autopsji?:Pwoof napisał(a):
jezei koncert organizowany przez kobiete jest zle zabezpieczony, to moze bramka puscic i za 9 miesiecy beda nieprzyjemnosci w postaci comiesiecznego abonamentu rodzinno-wychowawczego :]

sAwKa napisał(a):jakies złe doświadczenia?czy to przyklad znany Ci z autopsji?:Pwoof napisał(a):
jezei koncert organizowany przez kobiete jest zle zabezpieczony, to moze bramka puscic i za 9 miesiecy beda nieprzyjemnosci w postaci comiesiecznego abonamentu rodzinno-wychowawczego :]

wow...w koncu sie domyslil facet, ale nie martw sie zadnych alimentów nie bedzie, spij spokojnie!woof napisał(a):sAwKa napisał(a):jakies złe doświadczenia?czy to przyklad znany Ci z autopsji?:Pwoof napisał(a):
nooo, na jednym koncercie w studnii... ....
(cholera to ja juz wiem o co z tym dzieckiem chodzilo :/ )

ależ proszę bardzo Panie woof polecam sie na przyszłość...(mam nadzieje że teraz juz spisz spokojnie:p )..woof napisał(a):sawkwa: thx, przez ostatnie 9 miesiecy oka nie zmruzylem.

woof napisał(a):sakwa: pierwszej pomocy? bede spal akurat pewniezapadam wkrotce w sen nocy letniej
co sawka, co sawka?..ze niby jak ja wykorzystałam "biednego niewinnego, bezbronnego"? Niech nogi nie słuchaja tego niewdziecznikawoof napisał(a):nogi: w 99.9% to chyba w wykorzystywaniu biednych niewinnych bezbronnych mezczyzn.
tak jak np. pani sawka

sAwKa napisał(a):woof napisał(a):sakwa: pierwszej pomocy? bede spal akurat pewniezapadam wkrotce w sen nocy letniej
spij kochany spij...
sAwKa napisał(a):co sawka, co sawka?..ze niby jak ja wykorzystałam "biednego niewinnego, bezbronnego"? Niech nogi nie słuchaja tego niewdziecznikawoof napisał(a):nogi: w 99.9% to chyba w wykorzystywaniu biednych niewinnych bezbronnych mezczyzn.
tak jak np. pani sawkawoof ja to Ci kiedys nogi z ....... powyrywam.
![]()
sAwKa napisał(a):a tak w ogole to poprzeczytaniu postu DMK na starym forum teraz wiem ze jednak kobiety potrafia wszystko, tzakze cos spierd...

woof napisał(a):taa wyrywac i miec dla siebie co? na niezalezny uzytek?
do sex shopu paszla!
co za zboczenie tu panuje :/

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników