DoGoryNogami napisał(a):aaa tajemnica ;]]]]
;>>>>
![]()
umowisz sie ze mna na randke?
(nikos, tylko nie pytaj tym razem czy to do ciebie...
DoGoryNogami napisał(a):aaa tajemnica ;]]]]
;>>>>
![]()

DoGoryNogamitak trzymać! woof jak zwykle wsio najtańszym kosztem, postaraj sie chłopie..rynek oferuje jakze szeroka game worków zaskocz DoGoryNogami...DoGoryNogami napisał(a):ja jestem bardziej wybredna i preferuje worki takie jak do odkurzacza ino z wieksza dziura ;>
wiecie takie amełykańskie jak na filmach jedzenie pakuja![]()
<cwaniak>PPP

kolor wybierz według własnego uznania, najlepiej tak pod kolor Twojego dresiku bo przecież to Ty wynosisz śmieci i fajnie bedzie popatrzec jak worek z dresikiem ładnie sie komponuje.mąż napisał(a):sawka: balem sie ze nie bede wiedzial co ci kupic na rocznice naszego slubu, ale teraz juz wiem - kupie ci worki na smieci.
jaki chcesz kolor?
ej no Ty to lubisz sobie powybierać, dobierać,przebierać etc... a w ogóle nie pomyślisz co teraz może czuć Nikoś gdy go tak odrzucasz, wiecej uczucia kochany!myślący zawsze o sobie napisał(a): to co dziewczyny bedzie z tym trojkacikiem? bo skoro sie sakwa odezwala do nikos wybacz, ale idziesz w odstawke...![]()
grejt.NogiNaszeUkochane napisał(a):mhm Nogi Wasze najukochańsze powróciły po formacie

czy to groźba że się wyniesiesz?woof napisał(a):sakwa:
taa ty bedziesz wrzucala smieci a ja je mam wynosic?
jak bedziesz miala do mnie takie podejscie, to lepiej uwazaj bo sie moge pomylic i wyniesc co innego
co ja bym dała za sprężystość moich nóg, ale moje niestety nie trojany ale kilogramy obciążąją, tutaj format chyba nie da radyNóżki napisał(a):taaa, nogi stały sie bardziej sprezyste i elastyczne, zwłaszcza ze nie obciaza juz ich 100 trojanów

woof napisał(a):kilogramy moich smieci ktore musisz wynosic rozumie sie
dobra dziewczynka

bez zastanowienia wchodze w to...DoGoryNogami napisał(a):sAwkaaaaaaaaa, powstanie zbrojne organizujemy przeciwko Woof'owi
;>>
szkoda, szkoda...to ja tez chyba sie zawieszeNogi napisał(a):to nawine temat KSU ;>
zawisła aktualizacja strony, tak samo jak zawisło KSU,
a szkoda xO x

, Ty zawsze "niespodzianki" zostawiasz na koniec...woof napisał(a):
sawka: no dawajcieczekam
btw, jestem gejem, mowilem ci juz?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników