Rewelacyjny wywiad z Siczką i Dziarkiem "Arlekin"

Archiwum oficjalnego forum grupy KSU

Rewelacyjny wywiad z Siczką i Dziarkiem "Arlekin"

Postprzez Nikodem15 » 26-05-2006, 17:26

...krzyk tysięcy gardeł, światła, wielki szmal - już nikt nie chce zmieniać świata, czegoś tylko żal...

Kult - Malta 2005 (nie ja wrzucałem, ale informuję. Pełen koncert, świetna jakośc.)http://www.megaupload.com/?d=NCWCANEW
Nikodem15
Zapijacz
Zapijacz

Miejscowość: Ołobok

Re: Rewelacyjny wywiad z Siczką i Dziarkiem "Arlekin"

Postprzez Kicu » 26-05-2006, 17:54

Ładnie grzebać ludziom po serwerach :D :?:
"Głupota to potężna siła"
Awatar użytkownika
Kicu
Popijacz
Popijacz

Miejscowość: Nowy Targ

Postprzez woof » 27-05-2006, 19:23

nie nie nie, te czasy nie powtorza sie :]
ehm.
11.500
Jedenascie, pieńset.
11 500
Awatar użytkownika
woof
Popijacz
Popijacz

Miejscowość: Wawa

Postprzez Gehern77 » 27-05-2006, 22:52

Fajnie było przeczytać ten wywiad, trochę się pośmiałem :D .
Nikodem, jesteś jedną z lepszych wyszukiwarek internetowych jakie znam :wink: .

Odnośnie Dziarka to mam dziwne wspomnienie, bo pamiętam, że odmówił nam zrobienia sobie wspólnego zdjęcia na koncercie we Wrocławiu kilka lat temu. Stwierdził, że on nie jest niedźwiedź w Zakopanem, żeby sobie z nim zdjęcia robić :lol: Do teraz nie wiem czy on poprostu taki skromny czy raczej nieuprzejmy :? .

Siczka taki kozak trochę w tym wywiadzie, wszyscy naokoło źle robili, tylko on słusznie postępował. Po Bohunie dość mocno pojechał..
Najbardziej mnie rozwaliła wypowiedź jak Geniu stwierdził, że on nigdy nie chciał nagrywać akustycznych płyt i śpiewać piosenek dla lalusi.
W kontekście kolejnych balladek jakie popełnia KSU ten tekst jest nieco śmieszny.
No, ale to był wywiad dla prawdziwie punkowego zina, więc co miał Siczka powiedzieć :wink: :lol:

Zabawnym stwierdzeniem było też to, że Siczka w końcu, po 20 latach oczekiwań, skompletował skład o jakim zawsze marzył. Ile razy ten skład zmienił się od czasu tamtego wywiadu?
"Jest w tym jakiś ponury symbol, że człowiek rozumny właśnie z drewna, a nie z plastiku, produkuje trumny..."
Awatar użytkownika
Gehern77
Degustator
Degustator

Miejscowość: Okolice Poznania

Postprzez Nikodem15 » 28-05-2006, 17:47

Siczka nie chciał żeby LBT brzmiało tak łagodnie, a Nasze słowa wcale nie są balladowe, to solidna rockowa płyta, zbyt wypieszczone brzmienie to "wina" Jasia, który czuwał nad całą produkcją, mixem i masteringiem i nagrywał prawie wszystko (większość gitar, bas, programowanie perkusji).
...krzyk tysięcy gardeł, światła, wielki szmal - już nikt nie chce zmieniać świata, czegoś tylko żal...

Kult - Malta 2005 (nie ja wrzucałem, ale informuję. Pełen koncert, świetna jakośc.)http://www.megaupload.com/?d=NCWCANEW
Nikodem15
Zapijacz
Zapijacz

Postprzez woof » 29-05-2006, 22:02

jak juz jestesmy przy rezyserii, miksie i masteringu.
kto to im robil? oprocz jasia... i w jakich studiach?
bylo cos zupelnie amatorsko nagrywane badz miksowane?
11.500
Jedenascie, pieńset.
11 500
Awatar użytkownika
woof
Popijacz
Popijacz

Miejscowość: Wawa

Postprzez Nikodem15 » 31-05-2006, 10:58

Pod prąd to produkcja Andrzeja Wiśniewskiego z RSC. Bieszczady, 15lecie, \bez prądu i LBT produkował Jasiu z \siczką, a zgrywał ktroś z Melissy. Nasze słowa to czysty \jasiu, a 21, nie wiem, chyba zespół.

Nikodem15
Zapijacz
Zapijacz

Wróć do KSU

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty