Nikodem15 napisał(a):Nie, ale Kicu czy ktoś inny też by nie zaszkodził.
Ja już wysłałem maile do tych userów z drugiego forum, z którymi mam kontakt.

Kicu napisał(a):Napewno ten jak pisałem ferfidny Ch** przez duze CH nie był hackerem, przynajmnij tak mi sie wydaje ale to bardziej logiczne bo hackera to mozna sobie zalatwic na polcenie.
Teraz sie wkurwiłem

Kicu napisał(a):Nigdy nic nie wiadomo

Bronek napisał(a):Co do koncertu KSU z Woodstocku 2005, to mam go na mp3 i jakość jest całkiem niezła, a gitarę Siczki słychać. Pozatym mam jeszcze koncert Patyczaka, Heya, Pogodno, Raz Dwa Trzy, Ametrii, Hunter (2004) i Acid Drinkers (2003) 2 piosenki z koncertu Beatsteacks i jedną "Jarego" przypadkiem w wyszukiwarce torrentów znalazłem.

sAwKa napisał(a):"..Cieszymy się, że i ten Przystanek Woodstock zaowocuje kolejnymi relacjami telewizyjnymi i nagraniami DVD. Do tej pory wydaliśmy 10 płyt i jest to zapis kawałka polskiej kultury. 10, bo już za moment ukaże się bardzo rock’n’rollowa i zakręcona płyta DVD i CD zespołu KSU (Przystanek Woodstock 2005)...'
fragment tekstu ze stronki WOSP. Czy to"..juz za moment.." oznacza ze juz mozna ustawiac sie w kolejce do sklepu muzycznego?;)

sAwKa napisał(a):no to fajno, już nie mogę się doczekać. wodolocie a moze znasz jakas date wydania/w przyblizeniu? bo nie wiem, czy juz moge zamowic DVD w prezencie imieninowym

hahaha, a to dobre mi za moment...no trudno, jakis inny prezencik trzeba będzie wyszukać, bo imieninki juz w lipcuwodolot napisał(a):jesli imieniny sa w granicach swiat bozego narodzenia - to mozesz zamawiac![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników