Nowa Płyta

Archiwum oficjalnego forum grupy KSU

Nowa Płyta

Postprzez wodolot » 20-04-2007, 05:55

Od ponad 2 miechów Siczka pracuje nad materiałem na nową płytę , z nieoficjalych żródeł :lol: wiadomo , ze płya miała by ujrzeć światło dzienne na jesieni (2007 :lol: ) pożyjemy zobaczymy . Życie doprowadziło do kilku zawirowań w szeregach KSU czy to dobrze dla zespołu czy nie czas pokaże . Wiem , że sa próby (rozmowy nieoficjalne ) powrotu do starego składy (tylko nie pytajcie którego :lol: ) .... czas płynie .... a my czekamy na płytke ... no i na EURO w 2012 :gool:
... lecz czasem budzą się ludzie , ich życie smutne jest obdarte z marzeń ...
Awatar użytkownika
wodolot
Popijacz
Popijacz

Miejscowość: Bóg wie z kąd ...

Re: Nowa Płyta

Postprzez Nikodem15 » 21-04-2007, 09:49

KSU jest skutecznie zabijane przez poliykę pani menadżer, ale mam nadzieję, ze doczekamy się płyty i trzymam z to kciuki.

Stary skład? Że niby z Tutakiem? :D
...krzyk tysięcy gardeł, światła, wielki szmal - już nikt nie chce zmieniać świata, czegoś tylko żal...

Kult - Malta 2005 (nie ja wrzucałem, ale informuję. Pełen koncert, świetna jakośc.)http://www.megaupload.com/?d=NCWCANEW
Nikodem15
Zapijacz
Zapijacz

Miejscowość: Ołobok

Postprzez DoGoryNogami » 25-05-2007, 17:23

miejmy ze cos znowu ruszy, bo teraz to jedna wielka przepasc
i tylko 3 koncerty, he :|
Punk, Ska i wszystko jasne ;P
Awatar użytkownika
DoGoryNogami
Popijacz
Popijacz

Miejscowość: Stalowa Wola

Postprzez wodolot » 08-06-2007, 09:16

Z wiadomości , które otrzymałem z samego żródła :lol: , prace nad płytą trwają - przewidywany czas gdy płyta trafi do sprzedarzy to wiosna 2008 - wydanie płyty związane będzie z obchodami 30 lecia istnienia kapeli .
... lecz czasem budzą się ludzie , ich życie smutne jest obdarte z marzeń ...
Awatar użytkownika
wodolot
Popijacz
Popijacz

Miejscowość: Bóg wie z kąd ...

Postprzez DoGoryNogami » 21-06-2007, 18:36

czy ich pogieło ;p?
2 lata pracowac nad nowa plyta :|?
Punk, Ska i wszystko jasne ;P
Awatar użytkownika
DoGoryNogami
Popijacz
Popijacz

Miejscowość: Stalowa Wola

Postprzez Nikodem15 » 13-01-2008, 18:55

Jak na KSU 2 lata to i tak nie dużo.

Oto, co Jasiu Kidawa napisał na forum fanów KSU 10 grudnia:

KOCHANI NASI DRODZY SYMPATYCZNI FANI!!!!!!!
NIE ROZTRZĄSAJMY JUŻ SPRAW TUNY ,SEBKA,TO MEGA-ZAJEBIŚCI KOLESIE ,MAJĄ SWÓJ ZESPÓŁ I UKŁADA IM SIĘ FANTASTYCZNIE ,CZEGO IM Z CAŁEGO SERCA ŻYCZĘ,ŻEBY ŻARŁO CORAZ LEPIEJ!!!!! SĄ TEGO WARCI NA MAKSA,A ICH MUZA.......CÓŻ OCEŃCIE SAMI ,DLA MNIE MAJA EWIDENTNIE SZANSĘ ZAISTNIEĆ NA RYNKU JAKO ZAJEBISTY NOWY ROCKOWY BAND,ZA CO TRZYMAM KCIUKI!!! MAM Z ERYKIEM I SEBKIEM CAŁY CZAS KONTAKT I CHCIAŁBYM,ŻEBY TAK BYŁO NADAL CHOCIAŻ NIE GRAMY JUŻ RAZEM....
MAM TEŻ DOBRE WIEŚCI,MIANOWICIE ZESPÓŁ KSU NAGRYWA I WYDAJE NOWĄ PŁYTĘ W FIRMIE MISTIC,MAMY PODPISANY KONTRAKT NA NAGRANIE NOWEJ PŁYTY ,BĘDZIE TO TOTALNE ZASKOCZENIE DLA WAS KOCHANI,TO COŚ ZUPEŁNIE INNEGO,PŁYTA WYJDZIE W KWIETNIU ,PRACE NAD NIĄ ZACZYNAMY NA DNIACH,SZCZEGÓŁÓW NIE ZDRADZAM,POWIEM TYLKO TYLE ,BĘDĄ STARE ,BĘDĄ NOWE NUMERY W WERSJACH KTÓRYCH NIESPODZIEWACIE SIĘ WOGÓLE!!!!!!
CHCEMY 30-LECIE KSU ZROBIĆ ŚWIĘTEM!!!!! NOWYMI PŁYTAMI,DRUGA BĘDZIE NA JESIENI,ALE TEŻ TRASĄ KONCERTAMI I JAK NAJWIĘCEJ KONTAKTÓW Z WAMI!!!! DZIĘKI WAM TEM ZESPÓŁ ŻYJE!!!
OSTANIE TRZY DNI TO 3 KONCERTY ,KRAKÓW,ŁÓDŹ I OTWOCK,,ZAJEBISTA ENERGIA I WSPANIAŁE CHWILE.....
BĄDŹMY W KONTAKCIE ,TO DLA NAS NAPRAWDĘ WAŻNE,DZIAŁAMY,MAMY NOWE PERSPWKTYWY I FULL NOWYCH POMYSŁÓW!!!- D Z I Ę K I !!!!!
A apropo's NURTUJACYCH WAS TEMEMTÓW,TO PO PIERWSZE OPRÓCZ TEGO CO NAPISALIŚCIE WYPRODUKOWAŁEM JESZCZE INNYCH MASĘ NAGRAŃ,Z KTÓRYMI NIEKONIECZNIE MUZYCZNIE UTOŻSAMIAM SIĘ,PRZYPOMINAM TYLKO ,ŻE TO JEST M O J A P R A C A !!! OSTATNIO JEDNAK WYBIERAM RACZEJ RZECZY KTÓRE LUBIĘ I CHCE JE ZROBIĆ,PO DRUGIE AKTUALNIE MAM 15 GITAR ,JEST MOIM ULUBIONYM ZAJĘCIEM KOLEKCJONOWANIE ICH,LES PAUL PASUJE DO KSU ALE TEŻ JEST NIEZWYKLE WYGODNYM INSTRUMENTEM,NA OSTATNICH SZTUKACH GRAŁEM NA TELECASTERZE CUSTOM,KTÓRY ZABRZMIAŁ SWIETNIE.
MAM ZOBOWIĄZANIA WOBEC GOSI,NIE MAM TAM ZASTĘPCY,ALE JAK TYLKO MOGĘ DOJEŻDŻAM W KAŻDY ZAKĄTEK POLSKI NA KONCERT KSU,GDYŻ NAPRAWDĘ KOCHAM TĘ KAPELĘ TAK JAK WY!!!
WIERZĘ TEŻ ,ŻE W ROKU 2008 NAGRAMY 2 PŁYTY I SYTUACJA ZESPOŁU ZMIENI SIĘ RADYKALNIE,O CO BĘDĘ NA BANK WALCZYŁ,A NAGRANIA PŁYTY KSU CZĘŚĆ PIERWSZA NA 30-LECIE ZACZYNAM W TYM TYGODNIU,BĄDŹCIE Z NAMI!!! ŚCISKAM MOCNO-JASIU KIDAWA.
...krzyk tysięcy gardeł, światła, wielki szmal - już nikt nie chce zmieniać świata, czegoś tylko żal...

Kult - Malta 2005 (nie ja wrzucałem, ale informuję. Pełen koncert, świetna jakośc.)http://www.megaupload.com/?d=NCWCANEW
Nikodem15
Zapijacz
Zapijacz

Miejscowość: Ołobok

Wróć do KSU

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty