czy jest tu ktoś z podkarpacia?

Archiwum oficjalnego forum grupy KSU

czy jest tu ktoś z podkarpacia?

Postprzez kamaaa » 07-07-2006, 19:33

witam, szukam ludzi z podkarpacia mających takiego pierdolca na punkcie KSU jak ja :D może ktoś był na koncercie 2.07 w Radymnie? wg mnie było zajebiście. Czekam na opinie :D przydałoby się tu więcej takich koncertów bo KSU jest w końcu z naszego regionu!!! Trzeba coś z tym zrobić... ja staram się o koncert w Jarosławiu i może byłby ktoś chętny do pomocy? bo nie wiem co zrobic żeby przekonać tutejszą "władzę" do KSU. Najważniejsze jest to że zespół chce tu zagrać :D
NA ZAWSZE KSU!!!
kamaaa
Abstynent
Abstynent

Miejscowość: Jarosław

Re: czy jest tu ktoś z podkarpacia?

Postprzez Ozzy » 11-07-2006, 22:08

tak, jest tutaj ktos z podkarpacia ;) moim zdaniem tych koncertow na podkarpaciu wcale nie ma tak malo :) ostatnio bylem 1 lipca i rowniez bylo ciekawie :) pozdrawiam
BIESZ&CZAD&ROCK&ROLL
Ozzy
Abstynent
Abstynent

Miejscowość: Strzyżów, Kraków

Postprzez kamaaa » 12-07-2006, 14:01

1 lipca to było we Frysztaku? może udałoby się zorganizować coś fajnego w Jarosławiu. Słyszałam (ale to niepewna informacja, bo na stronie ksu nic na ten temat nie pisze) że 16.08 ma być coś fajnego w Ustrzykach z udziałem KSU ale nie wiem czy to aktualne... a skąd jesteś jeśli można wiedzieć? pozdrawiam :P
NA ZAWSZE KSU!!!
kamaaa
Abstynent
Abstynent

Postprzez Ozzy » 13-07-2006, 10:48

tak to bylo we Frysztaku w ogromnym blocie :) ja jestem ze Strzyzowa jak pisze w profilu ;) to trzymajmy kciuki zeby ten koncert w Ustrzykach to nie byla kolejna plota, rowniez pozdrawiam :)
BIESZ&CZAD&ROCK&ROLL
Ozzy
Abstynent
Abstynent

Miejscowość: Strzyżów, Kraków

Postprzez DoGoryNogami » 15-07-2006, 19:46

pfe, z podkarpacia jestkilka osob ;d
no ja jestem np ;>
a u nas w Stalwoej woli 'moze' bedzie koncert na jesieni, tylko wynikly maly problem klub nam zamkneli :shock:

/tymczasem wyfruwam na wakacjeeeee ;))))
Punk, Ska i wszystko jasne ;P
Awatar użytkownika
DoGoryNogami
Popijacz
Popijacz

Miejscowość: Stalowa Wola

Postprzez kamaaa » 20-07-2006, 13:47

jednak ten koncert KSU w Ustrzykach jest 19 a nie 16.08 sorki za pomyłke. Mam pytanko: czy ktoś się wybiera na ten koncert? i czy ktos wie coś więcej o nim np. czy jakieś inne kapele będa grać, o której się zacznie itp??? ale to pewnie jeszcze za wcześnie żeby cokolwiek mówić...
NA ZAWSZE KSU!!!
kamaaa
Abstynent
Abstynent

Wróć do KSU

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty