The 69 Eyes

Tajemnica i mrok

The 69 Eyes

Postprzez DTH » 04-02-2006, 15:29

No cóż, zespół chyba nikogo nie zaskakuje innowacyjnością, świeżymi pomysłami czy nadzwyczaj dobrym wykonaniem. Ot taka, kolejna kapelka naśladująca Sisters of mercy i inne sprawdzone już wzorce.
Powiem szczerze, że pozytywniejsze wrażenie wywarły na mnie ich wcześniejsze płyty - utrzymane w mniej "mrocznych" klimatach :) Mimo, że też wielce wtórne, były proste, dynamiczne i wpadały w ucho. Dość ciężko mi się wypowiedzieć o nowszysch płytach bo jakoś nigdy nie starczyło mi czasu/cierpliwości, żeby się w nie wsłuchać - może przeleciała gdzieś w tle :P
Właśnie słucham najnowszego (chyba) albumu Devils - nic welkiego, ale też powiedzieć nie można, że słuchać się nie da.
Ogólnie, zespół mimo, że nie wnosi nic nowego oceniam na plus.
Jakie są wasze opinie?
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Re: The 69 Eyes

Postprzez Emperorek » 04-02-2006, 17:28

nie lubie ich. ten ich image i muzyka do mnie wogóle nie trafiaja. czekam bardziej na nowa płyte type o negative
Awatar użytkownika
Emperorek
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Poznań/Pniewy

Postprzez Filippa » 17-08-2006, 09:39

"Typków" uwielbiam :D Natomiast The 69 Eyes mogę sobie posłuchać, taka sobie kapelka, mają kilka fajnych kawałków ("Still waters run deep" czy "Brandon Lee"), ale to nic ambitnego...
Stay Negative!
Awatar użytkownika
Filippa
Abstynent
Abstynent

Miejscowość: Kraków

Postprzez mopek666 » 09-12-2006, 20:52

Witam,

zgadzam się z przedmówcami,
niby nic....ale fajnie sie słucha i.....2 pierwsze LP są najaśniejsze ups "najmroczniejsze" w ich dyskografii.

Bardzo orginalny vocal, choc kogoś mi przypominający :lol:

Pozdro
Piotr
mopek666
Abstynent
Abstynent

Miejscowość: Wrocław

Wróć do Gotyk

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty